Du är inte inloggad.

Artikel

Renovera trappa

Om du bor i ett flervåningshus i form av en villa eller ett radhus har du antagligen en inomhustrappa i något träslag - inte helt säkert men chansen är ganska stor att den är tillverjad i trä. Trappstegen på din trappa är det som syns allra mest och det är även det som används mest. Stegen i trappan slits och ska gärna hålla i väldigt många år utan att det ska behövas någon renovering. Idag är det vanligt att ha en vit trappa med steg i till exempel ek. Det är väldigt snyggt men även praktiskt.

Vid montering av dessa trappsteg är det väldigt viktigt att det görs korrekt. Det är viktigt att dina produkt i limfog är limmat på rätt sätt och då handlar det om hela processen från början till slut. Med noggranna kvalitetskontroller ser man till att allt står rätt till. Innan limning och efter limning. Likaså före och efter putsning. Det är viktigt att det säkerställs så att du får en så bra produkt som möjligt till ditt hem. Oavsett om du väljer ek trappsteg eller material av valnöt är det viktigt att produkten är noggrant tillverkad. Om du står inför att köpa plank, se till att materialet är bra och kolla alltid med en expert först!

Du vill trots allt inte behöva betala för en trapprenovering oftare än vad du kanske hade tänkt från början. Se därför till att materialet håller hög kvalitet, även om det kanske kostar några kronor extra. Lägg det hellre här en på en ny trappa om några år.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

LED-belysning med downlights
Jourservice – En elektrikers vardag
Fördelerna med ett metalltak
Så tillverkas maskinknutna mattor
Ska du bygga hus?