Du är inte inloggad.

Artikel

Renovera trappa Stockholm

Är du i behov av trapprenovering? Bor du i Stockholmsområdet? Då är vi rätt firma för dig! Svenska trappsteg har renoverat upp mot 5000 trappor och arbetar med både öppna och stängda trapplösningar. Trapprenoveringen är lösningen för att piffa upp hemmet. Förutom att det är otroligt prisvärt är det en enkel och miljövänlig lösning. Vi är en av branschens ledande montörer och använder oss bara av högkvalitativt material som håller! Varför inte boka ett kostnadsfritt hembesök? Vi tar en titt på din gamla trappa och återkommer inom ett par dagar med ett prisförslag på er trapprenovering!

Är du trött på din gamla trappa? Vi arbetar med trapprenoveringar dagligen, vilket vi vill ska kännas som en säkerhet för dig som kund. Det är vårt arbete och det enda vi gör om dagarna.

Trapprenovering Stockholm – Vi är verksamma i Stockholm med omnejd: Täby, Nacka, Solna, Bromma, Huddinge, Skärholmen, Hässelby, Lidingö, Tyresö, Vendelsö, Sollentuna, Upplands Väsby, Järfälla, Åkersberga och många fler ställen.

Du kan enkelt komma i kontakt med oss om du vill boka in ett gratis hembesök eller om du är nyfiken på oss. Har du några frågor om vår verksamhet eller hur en trapprenovering hemma hos dig skulle kosta? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med den bästa lösningen!

Trapprenovering med garanti! Eftersom vi endast arbetar med material av högsta kvalitet, som vi är säkra på håller, ger vi som sagt en garanti - på 3 år! Det är förmodligen branschens bästa garanti inom trapprenovering. Dessutom har vi riktigt bra priser och erbjuder fasta priser på trapprenovering. Så varför tveka? Känns trappan trist och sliten  kontakta oss så hjälper vi dig att ge hemmet ett ansiktslyft. En fin trappa gör mer för trivseln än vad man tror!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Behandlingshem för dig i Göteborg
Sänggavlar på nätet
Ny bostad
Hjälp med flyttstädning sparar tid och pengar
Hemlarm - Standardutrustning