Du är inte inloggad.

Artikel

Renovering av skorsten?

Det finns rätt många saker att tänka på när man bor i hus med skorsten. Man måste vara beredd på att göra en del underhåll av skorstenen. Till exempel, med tiden så blir skorstenen dålig på grund av väder, kondens och ålder det leder till läckage i rökkanalen och då kan röklukt och andra giftiga gaser sprida sig in i huset. Därför är det viktigt renovera sin skorsten när behovet finnes. Ingen vill väl få in farliga gaser i huset?
Och när vi ändå pratar om skötsel kan vi lika gärna nämna imkanalen. Imkanal är den ventilationskanal som ska leda bort matos och ångor när du lagar mat. Men med tiden lagras fett, flott och avlagringar i kanalen, och då är det dags att göra en rengöring som tar bort det brandfarliga fettet och minskar där med risken för brand.

När vi är inne på ventilation ska vi nämna frånluftsventilationen. Frånluftsventilationen i ditt hus finns där för att suga ut den dåliga luften. Den ska även förebygga mögel och andra otrevliga föroreningar som kan finnas i ditt hem. Ett bra ventilationssystem tar snabbt ut den förorenade luften ur ditt hem och ersätter den med ny fräsch luft. Ibland kan man också behöva någon som hjälper till med skötsel av sin frånlufts-ventilation och dess kanaler. Då är det viktigt att hitta en bra skorstenshantverkare som kan hjälpa diig med rengöring av imkanal, renovering av skorsten stockholm. 
Hitta en bra skorstenshantverkare som kan hjälpa dig med allt som handlar om ventilation, skorsten och frånluft.

Lcka till!


 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Farligt att skotta bort snön från taket
Rätt golv ökar trivseln hemma
Verner Panton
Tiffanylampor
Det går att bygga rum i rummet på olika sätt