Du är inte inloggad.

Artikel

Resa inom Sverige

Sommarmånaderna är oftast förknippade med semester, resa, sol och bad, när det närmast sig augusti är det många som återgår till sina arbetsplatser med en önskan och längre ledighet. Önskan om fler resor och mer tid till alla platser man inte hade tid att besöka under semestern. Självklart behöver det inte vara sommar och sol för att man ska kunna ta en mindre resa, hösten är perfekt för mindre weekends och härliga övernattningar på hotell.

Skåne

Skåne är Sveriges sydligaste landskap och är känt för sitt fina väder och underbar natur, självklart är det precis lika vackert på vintern. Oavsett vilken årstid man väljer att åka hit kan man alltid vara säker på att Skåne levererar naturskön omgivning och god mat. När det kommer till boende är det många som väljer att boka så kallade helgpaket likt www.weekendpaketskåne.se/weekend, man kan även välja att boka rum i Malmö och känna storstadspulsen över en helg. Här finns det gott om restauranger som serverar mat av högsta kvalitet, pulserande nattklubbar och härliga unika sevärdheter.

Blekinge

Landskapet Blekinge ligger beläget granne med Skåne och är känt för sin underbara skärgård, här finner man ett stort antal öar och härliga städer att boka övernattningar i. Skärgården stäcker sig över större delen av Blekinges kust och är ett väldigt populärt turistmål, så väl på våren, sommaren och hösten.

Om sommarens resor är fokuserade kring sol och bad handlar höstens resor vanligen om spa, mat och naturupplevelser. Det är en perfekt tid för att samla vännerna eller någon man håller kär och komma bort en helg för att njuta av varandra sällskap, kämma bort varandra och gå ner i varv mellan arbetsdagarna. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fördelar med tåg gentemot buss, bil och flyg
Mallorcas olika områden
Biluthyrning utomlands – saker att tänka på
Tee Time Travels - Golfresor från flera arrangörer
Thailand kan du resa billigt till