Du är inte inloggad.

Artikel

Ringar under ögonen

Ringar under ögonen är något som drabbar de flesta någon gång i livet. Det finns många orsaker till mörka ringar under ögonen och de vanligaste är trötthet, ålderstecken, allergier eller för mycket exponering för solljus. Många har tyvärr en felaktig uppfattning om att ringar under ögonen är ett permanent problem som man inte kan göra någonting åt. Detta är inte sant och även om det kan vara svårt att få bort ringar under ögonen helt och hållet, så kan man åtminstone bota symtomet delvis.

Så får du bort påsar under ögonen

Det finns några effektiva knep som kan hjälpa dig att minska ålderstecken eller trötthetstecken mot ringar under ögonen. Förutom de uppenbara sakerna som att undvika för mycket solljus eller gnugga sig i ögonen så finns det många bra återfuktande krämer som kan hjälpa huden att återfå sin härliga lyster. När du väljer hudkräm måste du dock tänka på att hitta en kräm som passar just dig. Det finns hundratals olika varumärken på marknaden som alla marknadsförs som bra för huden och olika hudkrämer passar mer eller mindre bra för olika hudtyper.

Ansiktsbehandling eller ansiktsmask hemma

En ansiktsbehandling är inte bara underbart skön och avslappnande, utan den hjälper även din hud att återfå sin fuktighet och lyster. Trots att en ansiktsbehandling kan vara ganska dyr så väljer många att gå till hudkliniker flera gånger i månaden för att hålla ansiktet i form. För den som vill ha ett billigare alternativ så kan man även köpa ansiktsmasker på nätet och sedan göra sin egna ansiktsbehandling hemma. Det finns behandlingar för nästan allt, och oavsett om du vill få bort rynkor och ringar under ögonen, om du vill rensa ansiktets porer från pormaskar eller om du bara vill få dina läppar att bli glansigare så kan du köpa effektiva behandlingar på internet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Passar löpband bara för latmaskar?
Ansiktsbehandling Helsingborg
Tandblekning och hur du får vita tänder?
Öka i vikt med gainer
Fotvårdsprodukter för dig med diabetes