Du är inte inloggad.

Artikel

Så enkelt gör du smartare köp på nätet

Spara pengar med näthandel med rabattkoder

Att göra dina inköp av kläder och skor på nätet kan i sig spara dig många kronor då skobutikerna slipper utgifter för butikspersonal, lokalhyror och allt annat som tillkommer för att driva en fysisk butik och i slutändan är det du som kund som står för dessa kostnader i form av ett högre pris.

Om du istället handlar i kombination med t.ex. en Brandos rabattkod vid ditt nästa skoköp så finns det ytterligare pengar att spara. Återförsäljarna har sett den stora fördelen att kunna erbjuda koder för att konkurrera med alla de nätbutiker som tillkommer, för dig som konsument betyder detta samma produkt, men till ett betydligt lägre pris.

Fördelar för dig som kund

För den svenska marknaden ser vi en tydlig ökning av kundbeteendet att alltid innan köp först kolla upp om det finns något erbjudande att ta del av innan köp. Från en undersökning som gjordes av CupoNation ser vi att mellan 2013-2014 har söktrenden efter rabattkoder ökat med hela 58% och återförsäljare och butiker hoppar ständigt på trenden och konkurrerar med att kunna erbjuda bästa pris. Det är en strid som endast betyder sparade pengar för dig som slutkonsument. Så nästa gång du ska handla nya kläder, skor eller varför inte ny TV, ta för vana att alltid kolla med en seriös rabattkodsida innan du klickar på "slutför köp".

Så enkelt är det

Säg att du hittat en snygg jacka eller ett par skor i en butik, det första du bör göra att hitta samma på någon nätbutik där du kan räkna med att priset är lägre. Därefter söker du på butiken i kombination med rabattkod, tex "Zalando rabattkod" eller besöker cuponation.se där du hittar din kod som du sen klistrar in i köpets slutskede och får då jackan till ett billigare pris. Varför lägga mer pengar än nödvändigt för samma produkt? 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Påskägg som mat och påskägg med godis
handväskor med 50 tals retrokänsla
Bilspel
ny enkel balklänning samling meddelas vid smiliving.com
Hattar