Du är inte inloggad.

Artikel

Skapa en oförglömlig födelsedagsfest!

Visst älskar vi alla att hitta tillfällen att fira saker? Det är alltid kul att fira och ställa till med fest. Inte minst när man fyller år. Då är det klackarna i taket som gäller hela natten lång.

Är det dags för födelsedagsfest så är dekorationerna och dukningen A och O. Det finns mängder att välja på, ballonger, girlanger, serpentiner, konfetti, tallrikar och mycket mycket mer.

Ballonger är något som alltid går hem, och är ett måste, när man fyller år. Den mest populära ballongen måste man nog ändå säga är sifferballongerna. De har blivit en riktig festsymbol som ofta syns på instagram från fester. Sifferballonger fyller du med luft eller helium som får dem att flygga snyggt. Med heliumtuben kan du även göra snygga ballongklasar där du kan blanda runda ballonger, stjärnor, hjärtan med mera för att skapa variation och volym i klasen.

Vimplar, girlanger och andra hängande dekorationer är även viktiga för att piffa upp festlokalen. Det finns i mängder med färger och former, i glitter och med olika roliga teman.

När det är dags att duka bordet så gäller det att hitta en snygg dukning som verkligen skapar ett bord med feststämning. Andra roliga och effektfulla festartiklar till dukningen är isfacklor och tomtebloss till tårtan, konfetti och bordsdekorationer som du ställer i mitten på bordet.

Ofta när någon fyller år så anordnas det överraskningsfest och då gäller det att verkligen överraska, på snudden till att skrämma, födelsedagsbarnet när den ovetandes kliver in i lokalen. Då ska man ha konfettikanoner som man avfyrar och skapar ett stort konfettihav med. Tänk vilken rolig surprise!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ulrika och Christopher Bjercke - Hunkydory
Gerberan, blomman som gör dig glad!
Trendiga och härliga damjackor för ett personligt mode!
Stora skostorlekar
Orkidéer - betydelsefulla blommor