Du är inte inloggad.

Artikel

Skicka blommor billigt

Är du ute efter att gratta någon från distans? Visa tacksamhet eller kanske till och med be om ursäkt över något? En bukett blommor är perfekt, det är ganska anspråkslöst men gesten kommer verkligen fram, och när man skickar det med blombud brukar det oftast komma som en överraskning också. När du letar efter blombud så är det såklart viktigt att kunna skicka blommor billigt. Antingen för att du helt enkelt inte har råd eller för att du vill ha råd att skicka ännu fler blommor.
 
Vad ska man tänka på när man skickar blommor till någon? Ta reda på vart personen kommer befinna sig. Är personen på jobbet är det extra viktigt att kolla hur det går till på företaget innan du gör din beställning, så du vet om buketten ska lämnas i receptionen eller direkt till mottagaren.
 
Vart hittar du de billigaste blommorna? Det är inte helt självklart. Ofta sätts ett baspris på blommorna men det tillkommer eventuella kostnader för frakt. Det kommer också debiteras extra om du vill ha ett personligt meddelande till din bukett eller kanske tillhörande liten nalle eller liknande.
 
För att vara på säkra sidan så gör du bäst i att googla på ”billigt blombud” så hittar du sidor som gör prisjämförelser mellan stora aktörer som flowerhouse, euroflorist och andra. Tänk på att vara ute i god tid om du önskar leverans samma dag. De flesta blomsterbud vill ha de ordrarna inne innan lunchtid för att kunna garantera en leverans. Bor du väldigt avsides så kan du eventuellt inte få beställning samma dag, det brukar bero på var närmaste partner-florist befinner sig.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vart ska man köpa damkläder online?
Väskor från Friis & Company
Solglasögon i trä
Att amma sitt barn
Däckinfo