Du är inte inloggad.

Artikel

Skinnplånbok.se har öppnat!

I juni 2014 öppnade skinnplånbok.se, det är en liten nischad webbutik som specialiserat sig på plånböcker. Närmare bestämt erbjuder butiken plånböcker i äkta skinn. Äkta skinn är ett naturligt material, som blir allt mer populärt, och som ger en känsla av lyx. En känsla alla förtjänar och därför har skinnplånbok.se fyllt butiken med eleganta plånböcker i äkta skinn. Hela sortimentet består av handgjorda plånböcker i äkta kalvskinn.

Det finns en plånbok för alla. Du som tycker om att ha plånboken i jackfickan bör titta in bland vårt sortiment för små herr plånböcker. Tycker du snarare om att ha plånboken i bakfickan bör du ta en titt på våra medium stora samt dollarplånböcker. Dollarplånböckerna är den klassiska herr modellen som bara inte kan bli fel. Är du ute efter något större bör du ta en titt i sortimentet för stora herr plånböcker, här finns det allra mesta man kan tänkas vilja ha. Det senaste i sortimentet är korthållare, och som alltid finns något för dig som vill ha den riktigt tunna korthållaren, den eleganta lilla eller den kompakta men ändå rymliga dubbelvikta korthållaren. Förutom allt för mannen hittar du även dam plånböcker, här hittar du klassiska modeller men även den senaste trenden: portmonnä med dragkedja. Finns i brunt och svart i mönstrat äkta kalvskinn. Du hittar även taxibörs, taxiplånbok, hästhandlarbörs eller serveringsbörs beroende på vad du kallar den, kärt barn har många namn.

Summa summarum: Vi har din favorit modell hos oss så kom in på skinnplånbok.se och köp din plånbok med fri frakt, snabb leverans och 30 dagar öppet köp.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att hitta kläder och skor i små storlekar
Synd om bilen
Dags att fira Mor igen!
Beställa blommor - tre olika sätt
En snygg jacka för varje säsong