Du är inte inloggad.

Artikel

Skor i små storlekar

Att ha små fötter vållar för många en känsla av hopplöshet och frustration när det är dags att investera i nya skor.
 
Visst, det finns absolut butiker på stan som säljer skor i storlekarna 35, 36 och 37. Jättebra! Vi har dock förstått att dessa storlekar tar slut väldigt fort, speciellt skor i stl 35 - 36. Ibland köps det endast in en eller ett par skor i de minsta storlekarna. Ekonomin styr och många butiker har inte råd att hålla ett brett storleksutbud. De flesta satsar på skor i de storlekar som säljer mest helt enkelt. Vi gissar att storlekarna 38, 39 och 40 tillhör storsäljarna när det gäller damskor och storlekarna 42, 43 och 44 när det kommer till herrskor.
 
Tar du en skostorlek under stl 35 kan skoshoppande vara ett jättestort projekt. Att överhuvudtaget hitta skor i de minsta storlekarna är inte lätt. Åtminstone inte om du vill undvika skor som designats för barnafötter. Just så är det, många med små fötter tvingas leta efter skor på barnavdelningarna. Det känns inte alls rättvist!
 
Som tur är har många onlinebutiker tagit fasta på ovanstående problem. Utbudet av små skor är så mycket större online än vad det är ute i den "vanliga skohandeln". Det går att hitta skor i storlekarna 32, 33 och 34 i svenska onlinebutiker, men den som kan tänka sig att handla utomlands har så mycket mer at välja mellan. Men det finns absolut en del nischade, svenska butiker som satsar på skor i de allra minsta storlekarna. Dessa är oftast startade av personer som själv har små fötter och som av egen erfarenhet vet vari problemen ligger. 
 
När man söker efter butiker med små skor på nätet dyker det upp en mängd träffar. Det är ganska tidskrävande att klicka sig in hos alla butiker som dyker upp i söklistan. För att underlätta och snabba upp sökandet efter skor i små stolekar har vi sammanställt en lista över några onlinebutiker som erbjuder skor i storlek mindre. Kika gärna in om du vill. Hoppas att sidan kan vara till hjälp!
 
Att ha en udda sko- eller klädstorlek kräver tid och energi när det gäller shopping. Vi är alla unika och det finns absolut kläder och skor för oss alla! Ett större urval av sko- och klädmodeller i de "udda" storlekarna vore dock önskvärt. Oavsett hur vi ser ut har vi olika smak. Det känns inte OK att tvingas köpa kläder och skor bara för att de råkar passa och inga alternativa modeller finns i rätt storlek. En lista över butiker som säljer kläder och skor för män och kvinnor i alla former finns presenterad här.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att välja varm höstjacka
Rosor, symbolen för evig kärlek
Farfarströja både för damer och herrar
Ape & Partners, kampen mot förfalskade Parajumpers Utlopp nätet
Julklappstips på nätet