Du är inte inloggad.

Artikel

Söker du tyger i Malmö? Kontakta oss!

Förr var det en stor trend att man skulle använda mycket olika sorters tyger och skapa egna skapelser och på så sätt blev det inte att man köpte nya saker i tyg, utan gick något sönder så lagade man det om och om igen.

Vi vill ha tillbaka den här trenden och lusten att hålla på med tyger. Vårt mål är att vi ska kunna bidra till att den här trenden kommer tillbaka inom kort, och att samhället kanske börjar förstå att det är viktigt att vi slutar konsumera så pass mycket som vi gör.

Vi har lång erfarenhet när det gäller Tyger i Malmö, och vi är den största aktören på marknaden. Vårt mål är att kunna erbjuda tyger av kvalité till våra kunder i Malmö, vilket vi verkar ha lyckats med. När företaget grundades för ett par år sedan så hade man stora visioner och mål, och de allra flesta har blivit uppfyllda. Dock strävar vi fortfarande efter att hela tiden blir bättre, och vi har nöjdkund-garanti, eftersom vi är så säkra på vår sak att du som kund kommer bli nöjd när du handlar tyger vid oss.

Vill du köpa några av alla de tyger vi har i vårt sortiment så kan du antingen kolla igenom vår hemsida där du hittar både bilder samt information om allt i vårt lager. Men du kan även ringa vår kundtjänst där du kommer få hjälp med alla funderingar och frågor du kan tänkas ha. Personalen i kundtjänst är utbildad och har stor erfarenhet, så vi garanterar dig att du får den hjälp du behöver.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Malmö
Unika och prisvärda designmöbler
Hur du rengör din bärbara dator
Knivblock är lösningen för billigare köksknivar
Tavlor, Målningar & Övrig konst