Du är inte inloggad.

Artikel

Sommarlov rimmar med sandaler!

Sommarlovet har börjat! Dessutom verkar solen ha kommit för att stanna. Det är därför läge att plocka fram sandalerna och flipflopsen som verkligen får oss att relaxa i sommar. Och eftersom det är rea slår vi till för att sko hela familjen! En kort sammanfattning av några märken du absolut inte får missa.

Sandalerna från Birkenstock, som började tillverkas av en tysk familj som fört arvet och traditionen vidare ända sedan 1774, har en mängd egenskaper som garanterar bästa komfort och stöd. De är specialframtagna för att passa fotens form och för att främja fothälsan. Birkenstocksandalerna ingår i det utbud av äkta produkter som vill framhäva naturens förtjänster. Orsaken till succén är sandalernas anatomiska fotbädd som är specialutformad för hög komfort. Fotbädden som tillverkas av latex och kork har formen av ett fotavtryck i sanden. I Birkenstock förenas material av hög kvalitet, respekt för miljön och omsorgsfull tillverkning (noggrant utvalt skinn, Birko-flor, användning av vattenlösligt lim fritt från lösningsmedel, korrosionsfria spännen). Du måste bara prova dem! Men om du provar dem får du vara beredd på att inte kunna slitas från dem, för de är beroendeframkallande, så sköna de är.

Clarks historia startar på 1300-talet när Cyrus Clarks öppnar sitt lammskinnsgarveri. År 1830 slår han sig ihop med brodern James och tillsammans lanserar de den första fårskinnstoffeln - mjuk och fantastiskt skön att ha på sig! Sedan dess har företaget fokuserat på komfort och välbefinnande med allt högre krav i takt med den mer och mer avancerade tekniken. De har brett ut kollektionerna och erbjuder väskor och små lädervaror till alla citybor. Varumärkets naturliga serie utgörs av Clarks traditionella, ursprungliga och samtidigt moderna produkter, som präglas av detaljbearbetning, kvalitet och stil.

Deras grundläggande utseende i en mängd olika mönster och färger gör dem till ett oundvikligt måste bland badskomåstena. Havaianas-badskorna började tillverkas i Brasilien år 1962 och de blev snart det bekväma och rätta sommarmodet. Utöver ett utseende som gör att de passar både för strand och stad är de specialframtagna för att undvika brännskador och för att ge överlägsen komfort. De här badskorna som bärs av hela brasilianska folket, av ett stort antal Hollywoodstjärnor och av andra absolut trendmedvetna är ett måste en solig sommar! Sea, Havaianas & Sun...

Målet med Pieces, som skapades 2003, är att föreslå samtida, moderna och överkomliga accessoarer för alla kvinnor i världen. Genom att alltid försöka att följa trenderna, har märket gjort designen till sin käpphäst och inspireras permanent av gatumodet eller modevisningarna för att lansera sina kollektioner. Idag är det specialiserat i design av bälten, smycken eller skor med en rolig och glamorös look. Modeller tillgängliga för alla och utvalda av de modemedvetna över hela världen. 

Märket Sorel grundades 1962 i Canada och har genom åren bidragit med kunskap inom hantverksmässig tillverkning av modeartiklar samt inspirerat en ny generation av företagare och modeskapare. Märket tillverkade från början endast stövlar men har nu utvidgat sin produktion. Sorels sortiment inkluderar såväl lätta sommarsandaler som vattentäta vinterstövlar och man använder material som filt, ull och läder för bästa resultat till allas glädje.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rean fortsätter på Spartoo.se!
Julklappstips
Snygga vintagesmycken
Vinterdäck
Shoppingtrend för föräldrar och andra