Du är inte inloggad.

Artikel

Spådom i kort

 

Lär dig mer om spådom i kort
 
Tekniken att spå i tarot kommer egentligen från italien. Tekniken användes första gången i ett spel med kort som kallas Trumf, men det användes senare mest inom spådom. Du är välkommen att läsa mer här på denna siten som handlar om just tarot. Du kan lära dig mer om andra kortspel eller så kan du spå dig gratis online.
 
Varför spå i tarot ?
 
Tekniken är ett instrument som get djupare insikt och förståelse genom symbolisering.
Det kan verka som ett verktyg för personlig identifiering genom kombinationen av psykologi och spiritualitet. Det förbättrar en persons medvetenhet och i processen kan du bredda din syn på livet.
Läsningen kan hjälpa dig att få mer fokus på ditt liv. Ditt liv är inte förutbestämt utan det du får läsa i din spådom kan påverkas genom dina handlingar. 
 
Det livet som vi lever är fullt av problem men också lärdomar. Med spådoms metoden kan du expandera dig själv. Alla kommer i livet att upple glädje och sorg. Vi kommer alla att göra misstag i livet. Det som sker i ditt liv skapar vem du blir och formar hela ditt liv. 
När denna tekniken att läsa framtiden används ordentligt så är det ingen magi det handlar om, bara ett sätt att skapa insikt. En sorts studie som kan ge dig större insikt i vad som är viktigt i ditt liv och dina vägar som du tar i livet.
Dessa korten berättar en speciell historia för dig när de tolkas. Varje kort står för olika personligheter, attityder och val. Genom att sätta ihop alla korten i tarot och få en mening till vad de betyder i relation till varandra så kan du göra en ordentlig spådom i kort.
 
När Tekniken nyttjas på ett riktigt sätt kan det hjälpa dig att dela upp dina större problem i mindre problem och du kommer se helheten och därefter kunna göra klarare val som leder dig till ett leda bättre liv. Genom att själv noggrant granska beslut och dina innersta känslor när du gör en läsning så kan du använda detta i ditt liv när du ställs inför olika lägen.
Resultatet av din läsning måste tolkas utefter hur korten uppenbarar sig och utefter vad korten represtenterar. Ett kort i en speciell position kan var bra medan ett likadant kort i en annan postition kan vara dåligt. Tänk på att vara eftertänksam ordentligt efter din tarot läsning, saker och ting är inte alltid vad du tror och om du inte analyserar noga så kan du förstå fel. 
Den första tolkningen du gör av din läsning är inte alltid den rätta utan då måste fokusera och fundera efteråt på vad det egentligen var som menas med spådomen som du fick på sessionen.
 
Så när du blir klar med din analys av tolkningen så nån dag efter tänk efter på om det skulle kunna finnas några andra sorts tolkningar som kan stämma bra in på din spådom i kort
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spådom online
Du har väl inte glömt kontrollera mönsterdjupet på dina sommardäck?
Att ha ett inbrottslarm installerat i bostaden
JENSEN gymnasium
Missa inte datumet för vinterdäck i år