Du är inte inloggad.

Artikel

Spotify Spellistor - Tips på Spellistor

Spotify Spellistor är ett väldigt bra redskap för dig som vill upptäcka och hitta ny och inspirerande musik. Mitt personliga tips är att söka efter spellistorna direkt i Spotify men det går också att hitta dem på olika webbsidor och bloggar. De bästa spotify spellistorna hittar du på indiemusik.se. Listornamusikbloggen uppdateras dagligen och det finns en rad olika listor som du kan välja mellan. Några exempel på spellistor som du kan hitta på indiemusik.se är träningsmusik, 90-talet, topp 20, bäst 2007, bäst 2008, bäst 2009, bäst 2010. 

Om du föredrar att lyssna på musiken direkt i youtube kan du också välja att läsa/följa bloggen. Där hittar du dagsfärska musiktips från indiescenen vilket innebär de bästa inom kategorin pop, rock och folk musik. Några exempel på artister och band är The Killers, Kings Of Leon, Feist, Bob Dylan och Australiensiska Jet.

En säker källa har också angivit att spellistan "det bästa från 2012" kommer att publiceras inom kort. Mitt tips är att hålla ögonen öppna och om du vill vara säker på att inte missa något kan du följa indiemusik.se via Facebook, Twitter eller varför inte via ett rss flöde som håller dig uppdaterad på det senaste inom indiepop och rock.

Om det är så att du har några tips eller om det rent av är så att du själv har ett band eller en grupp som vill synas så kan du kontakta indiemusik.se. Det finns inga garantier för att du/ni kommer att publiceras på bloggen men om man inte försöker så kan man ju inte lyckas, eller hur? Adressen hittar du genom att surfa in på bloggen där du uppger ditt ärende. Lycka till! 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sanering Stockholm
Säkerhet och miljövänlighet med Nokiandäck
Stockholm city rundtur
Camlock garanterar hög säkerhet
Hur skaffar man en blogg?