Du är inte inloggad.

Artikel

Takläggare i Stockholm

Behöver du lägga nytt tak eller kanske göra en renovering av det befintliga? Letar du efter grymma takläggare i Stockholm? Stadstak har lång erfarenhet av takläggning i Stockholm och vi utför alltid takarbeten av högsta kvalitet. Vi erbjuder alltid snabb och effektiv service och vi prioriterar att du som kund känner dig trygg hos oss. Det går utmärkt att anlita oss om du behöver hjälp med exempelvis takomläggningar, takrenoveringar och takmålningar.

Vi har färdiga takpaket som innehåller det vanligaste man behöver vid takrenovering. Beställ ett färdigt paket, eller designa ditt eget gällande takläggning i Stockholm – Vi hjälper gärna till! Att renovera tak är en förhållandevis billig investering när man tittar till alla problem den motverkar. Ett dåligt eller trasigt tak kan leda till stora omkostnader då det kan innebära skador på ditt hus, fukt är en av dem. Är du osäker på om det är dags för en takrenovering kan det vara en god idé att kontakta en takläggare för lite hjälp på traven. Söker du en takläggare i Stockholm med omnejd, då finns Stadstak till ditt förfogande.

Funderar du på att byta tak? Orolig över mossa & fukt eller är du kanske bara trött på färgen. Stadstak AB är professionellt verksamma inom takrenovering och takläggning inom hela Stockholm. Hos oss får du professionell hjälp till ett av marknadens bästa priser. Vi lämnar 10 års garanti på ditt nya tak, och självklart kan du nyttja rot-avdraget fullt ut!

De olika typ av tak vi arbetar med är bland annat plåttak, takpannor, takpapp och taktegel, och vi använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa kvalitet. Vi utför tak skottning på alla typ av tak, och tänk på att skotta i tid så att skador inte uppstår pga av belastning när snön faller på taket och blir till is vid regn.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hur rent är ditt tvättrum?
Att köpa soffbord
Elsäkerheten i hemmet
Göra om hemma
Badrumsrenovering Södertälje