Du är inte inloggad.

Artikel

Takläggare Stockholm

JF Takläggare är ett takläggningsföretag som arbetar för att få varje enskild kund 100% nöjd. JF Takläggare jobbar med att skapa lösningar för takläggning och takrenovering i Stockholm som är hållbara. Det är enkelt att boka en takläggning och som privatperson har du även möjligheten att nyttja ROT-avdraget för den takläggning du vill boka. Som erfarna takläggare hjälper vi givetvis till med rådgivning kring vilket typ av tak som bör läggas och som passar bäst för just din bostad. Inga arbeten är för stora eller för små för oss!

Vi arbetar alltid för att alla våra kunder ska få ett förstklassigt och hållbart resultat som de är nöjda med. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med att anlita oss redan innan takarbetet är påbörjat. För oss är trygg och hållbar kundkontakt väldigt viktigt.

Att hålla fastigheten eller bostaden regelbundet underhållen är ytterst viktigt för att taket på fastigheten ska behålla välmåendet för huset. Risker som finns vid dåligt underhåll av tak är till exempel mögel och vattenskador, som kan leda till större problem och onödiga utgifter. JF Takläggare Stockholm ser till att din fastighet håller sig frisk i flera år framöver utan att du behöver oroa dig för onödiga skador.

Dessutom är JF Takläggare certifierade inom heta arbeten, vilket är ett krav från arbetsmiljöverket och BBR för svetsning av till exempel papptak.

Vi finns att anlita som takläggare i Stockholm med omnejd!

Vill du veta mer om takläggning eller takrenovering eller vill du kontakta oss för en offer? Kolla in: http://jftak.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tomma väggar = möjligheter!
Ventilationssystem, modell och höjd på köksfläkt - vilka regler gäller egentligen?
Panasonic varmepumper
Kristallkronan: en möbel för alla
Fördelen med att köpa sockerpasta online