Du är inte inloggad.

Artikel

Takläggare Stockholm

Takis Takläggare är ett företag som arbetar med seriös och noggrann takläggning i Stockholm med omnejd. Vi stärvar efter att kunna leverera tak med hög säkerhet och vårt mål är att vi som företag alltid ska vara Ditt första val när du väljer takläggare. Du som är bosatt i Stockholmsområdet kan enkelt anlita oss och vi utför de flesta arbeten som en takläggare kan tänkas göra. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på den tjänst du behöver få utförd.

På Takis håller vi alltid hög standard och arbetar för att nå den högsta kvaliteten på all takläggning. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig nöjd och att du ska vilja anlita oss igen vid ett senare tillfälle när det behövs. Vi erbjuder alltid garanti på våra takarbeten för att garantera att du som kund blir helt nöjd med resultatet. Din trygghet som kund är alltid vårt största fokus. Vårt mål är att du ALLTID ska vara nöjd med oss och det arbete vi utför hemma hos dig! http://takis.se/

Takis är ett etablerat takläggningsföretag som har rötterna i Kista, Stockholm. Vi är experter på alla typ av takläggning och takrenovering. Vi utför alla typer av jobb inom takläggning och takrenovering i Stockholm med omnejd och som kund har du alltid minst 10 års garanti på de arbeten vi utför. Det finns dessutom alltid möjlighet att utöka denna garanti till hela 20 år!

Är du i behov av ett proffsigt takläggningsföretag, tveka inte att höra av dig till oss. All information finns på vår hemsida! Välkommen in!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Plåtskyltar med retromotiv
E14 Växtbelysning
Var kan man göra ett vindrutebyte i Göteborg?
Vilken tvättmaskin är bäst i test?
Hitta snickare i Umeå