Du är inte inloggad.

Artikel

Tips på babypresenter

Att köpa presenter är aldrig lätt. De ska köpas när någon fyller år, till julafton och till stora högtider. En mycket stor händelse i livet är när någon får barn. Som ett grattis förväntas sig nära och kära ge passande babypresenter. Här kommer förslag på några som kanske kan vara ett steg på vägen.

Första tipset är att köpa en skötbädd. Det är detta underlag som man har bebisen på när blöjan ska bytas eller liknande. De finns i flera olika format och material. Väljs en mjuk och mysig skötbädd kan man lika gärna ha den som en lekmatta så länge som barnet ligger still på golvet.

Andra tipset är den klassiska babyfilten. Den brukar ligga i barnvagnen och vara gosig för bebisen att bli omsluten av när det blir lite kallare utomhus.

Tredje tipset är snuttefilten. Alla riktigt små barn har någon gång haft en snuttefilt. Fungerar ungefär som gosedjuret gör för de något äldre barnen. Ger trygghet och ömhet oavsett hur man mår.

Fjärde är kläder. Det är framförallt uppskattat av föräldrarna eftersom det är en hel del saker som måste köpas in när familjen har utökats i antal. Däremot är det inte så speciellt att få ett klädesplagg som att få något mer unikt. Ska man köpa kläder som babypresent bör man tänka till ordentligt. Att komma med trepack vita t-shirts är högt olämpligt.

Femte tipset är babyleksaker. Här ska vara färger, former och gärna ljud. Undersök alltid först att det är en leksak speciellt utformad för bebisar. För i så fall följer de vissa regler och normer inom säkerhet. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

The King
Shopping guide för märkeskläder
Tips på presenter till flickvännen
Vinylskivor
Varför Dover Street Market New Los Angeles Store är en spelväxlare