Du är inte inloggad.

Artikel

Träna i ett hemmagym

Träning är något som kroppen verkligen behöver. Vi behöver träna upp våra muskler så att de klarar av att hjälpa vårt skelett hålla upp kroppen. 

Det finns idag så många olika träningsformer att det verkligen kan vara svårt att bestämma sig för vad man skall satsa på. Enklare var det förr i världen då vi rörde på oss naturligt under dagens jobb. Idag finns inte längre så många jobb som innebär kroppsarbete - det jobbet utförs i stor utsträckning av maskiner. Vi blir ofta stillasittande vid monitorer och övervakar maskinerna.

För att vi skall få välfungerande kroppar måste vi avsätta tid varje dag för att träna kroppens muskler. Vad skall man då satsa på? Friskis och Svettis har många bra träningsformer om man bara orkar ta sig till deras lokaler. Här har man möjlighet att vara med i gruppträningar som vanliga gympapass, core, spinning (träning på cykel) och mycket mer. Man kan också träna i gym som finns både på Friskis och Svettis och i andra lokala gym på orten. Men, det kan vara ett stort steg för många människor att bestämma sig för att ge sig iväg till ett gym. Kanske är då en lösning att skapa sig ett gym hemma?

Vi vill tipsa om Gymkompaniet.se som har riktigt bra produkter om du bestämmer dig för att börja träna hemma. Det är inte så svårt egentligen att träna själv bara man fått en första bra instruktion. Köp en timme med en riktig tränare och fixa till ett träningsschema som passar dig och de resultat du vill uppnå. Köp sedan hem det du behöver för att på ett enkelt vis kunna träna hemma på tider som passar dig. Gymkompaniet har så många bra redskap för att träna olika kroppsdelar och de behöver inte vara så dyra. Kanske bör man i starten av sin karriär som hemmatränare satsa på att köpa några hantlar, en skivstång och några vikter. Med dessa redskap kommer man faktiskt riktigt långt. Hos Gymkompaniet hittar du dem här


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tatuering – viktigt att tänka på
Vita tänder på ett skonsamt sätt
3 tips för ökad förbränning
Så för att behålla din idealvikt?
Fotvårdsprodukter för dig med diabetes