Du är inte inloggad.

Artikel

Trafikskola runt om i Malmö

Nawroz är en nystartad trafikskola i centrala Malmö som satsar på flerspråkig körkortsutbildning, intensivutbildningar och förmånliga priser. Nawroz körskolelärare har varit i branschen under många år och vet vad som krävs av en elev för att denne ska få sitt eftertraktade körkort.

En flerspråkig satsning

Långt ifrån alla i Malmö har svenska som sitt modersmål eller är helt bekväma med att läsa och tala svenska. För dessa personer blir körkortsutbildningen självfallet extra svår. Detta har Nawroz trafikskola i Malmö tagit fasta på och erbjuder därför utbildningen på arabiska, kurdiska och persiska. Även du som talar ett annat språk har möjlighet att få hjälp med din körkortsutbildning hos Nawroz. På så sätt skiljer sig denna trafikskola från övriga trafikskolor i Malmö.

Intensivutbildning

Nawroz satsar även på intensivutbildningar med olika upplägg och till riktigt bra priser. Intensivutbildning passar både dig som är en van förare och dig som knappt har suttit bakom ratten tidigare. När du går en intensivutbildning kör du som regel 2-3 körlektioner per dag varvat med teorilektioner och eget teoripluggande. Det kräver en del av dig som elev, men i gengäld har du en mycket bra möjlighet att få ditt körkort riktigt snabbt. Det är möjligt att klara av det på bara ett par veckor med denna studieform. Precis som vid vanlig körning bedömer din trafikskolelärare när du är redo för teoriprovet och uppkörning. Nawroz har olika paket där du kan välja mellan 6, 15 eller 25 körlektioner inklusive halkkörning och riskettan. Det finns alltså något som passar alla.

Välkommen till din trafikskola i Malmö!

Med en mycket erfaren och lyhörd trafikskolelärare, trevliga och lättkörda övningsbilar (Golf TDI 2013) och fina lokaler är Nawroz redo att ta emot och hjälpa dig på vägen mot ditt körkort. Hos Nawroz får du de bästa förutsättningarna att klara ditt körkort i en takt som passar dig. Ta kontakta Nawroz, en nytänkande trafikskola i Malmö redan idag.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Körkortet i handen efter vår intensivutbildning
Folkbildning
En mattebok på nätet
Att lära sig arabiska språket
Distansutbildningar kan ge dig betydande fördelar på arbetsplatsen