Du är inte inloggad.

Artikel

Tröttnat på krogen - nätdejta istället

 

Har du börjat tröttna på att ragga på krogen och börjar ge upp hoppet på att träffa någon som du kan ha ett seriöst förhållande med? Då kan det vara ett alternativ att testa dating via nätet. Då får du en chans att lära känna personen i fråga på ett helt annat plan än i den alkoholstinna krogmiljön och du hinner också bilda dig en uppfattning om vem han eller hon är innan ni träffas i verkligheten. Men först behöver du ju så klart välja en datingsajt som du känner passar dina behov och önskemål. Ofta är det gratis att registrera sig, och ibland kan man få en liten prova-på-period gratis, men om man vill kunna skicka meddelanden till och dejta andra medlemmar, så brukar det generellt sett kosta lite pengar. Men det kan det väl vara värt att träffa sitt livs kärlek? Och förmodligen sparar du dessutom snabbt in de pengarna eftersom du slipper köpa öl på krogen. 

För att lyckas med din nätdating behöver du skriva en lockande profil, men var ärlig och bygg inte upp en personlighet som inte existerar – det kan komma tillbaka och bita dig i baken när ni faktiskt ska träffas i verkliga livet. Ge en rättvisande och sanningsenlig bild av vem du är, men berätta inte hela ditt livs historia, utan lämna lite åt fantasin. Lite mystik är bara sexigt och ni måste ju ha något kvar att prata om när ni träffas också. Välj dina ord med omsorg och tänk på att inte lämna ut personlig information som telefonnummer eller adress i din profil.

Lägg gärna upp bilder på dig själv, en tom profilbild kan lätt bli förbisedd eller verka misstänksam, vilket minskar chanserna till att någon ska vilja ta kontakt med dig. Även om utseendet inte är det primära, så har det faktiskt stor betydelse när det gäller dating. Dock kanske inte på det sätt du tror – olika människor attraheras ju av olika saker, så även om du inte ser ut som en fotomodell ska du inte vara rädd för att visa ditt sanna ansikte. Men du ska så klart välja en bild som du känner dig nöjd med. Du kan med fördel lägga upp några stycken bilder, som visar dig ur olika vinklar och i olika situationer – varför inte en rolig grimasbild? Det visar att du har humor och självdistans, vilket ofta är attraktiva egenskaper hos en date.

Vi rekommenderar exempelvis Firstdate.com för att hitta kärleken!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Isdubbar
Anordna nästa konferens i Landvetter
Sveriges största städer
Viktigt med kalastillbehör på kalas
Bra semesterväder