Du är inte inloggad.

Artikel

Vackert hemma

Inredning är spännande och idag finns så många vackra saker att dekorera sitt hem med. Det är de mindre detaljerna som är roligast och det blir ofta så vackert hemma bara av en speciell blomvas, en snygg lampa eller en unik byrå. När man väl valt vilken stil man vill ha i sitt hem är det dags för alla de där sakerna som skall göra att pricken över i kommer dit.

Det finns många olika inredningsstilar att välja mellan. Ser man till inredning enligt Shabby Chic-modellen eller den modernistiska varianten är stilarna mycket olika. Det är ingen hit att blanda detaljer från de olika stilarna. När man bestämt sig för i vilket tema bostaden skall gå skall man försöka hitta dekorationerna i de butiker som satsat på den design man vill ha. Det finns många butiker som specialiserat sig på vissa designer och det finns också shoppar som saluför detaljer som kan passa in i flera stilar.

Det finns idag många webbshopar som satsat på heminredningsdetaljer. På http://www.inredningsnyheter.se/2013/05/modernistisk-stol kan man tydligt se tanken med inredning i en moderna stil. Linjerna är enkla och raka. Det skall inte finnas många prylar utan miljön känns lite avskalad. När det gäller Shabby Chic är det en jordnära design som gäller. Detaljerna kommer ofta från det gamla lantbruket och här återanvänder man gärna lantbruksredskap i en modern stil. Fröken Fräken är en butik som egentligen har detaljer för många olika stilar. Hemsidan hittar du här. Kika lite extra på Fröken Fräkens lampor. Här ser man verkligen exempel på hur stilarna varierar. En lampa kan vara designad efter en motorcykellampa och en annan har tydliga kännetecken av en värmelampa använd i jordbruket. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Flyttstädning Umeå
Attefallshus
Få hjälp att välja rätt larm
Den dubbla funktionen med en mattermos
Köp en heltäckande matta till ditt vardagsrum