Du är inte inloggad.

Artikel

Vad är du beredd på att betala för at komma i ditt livs form?

 

När man hör vad en personlig tränare kostar fnyser man lätt till och tänker att de är bara kändisar och höginkomsttagare som har råd med det, det är lätt att tänka "träna kan man ju göra själv". Men om vi bryter ned orden och ställer oss frågan varför går jag runt med dessa extra kilon på mig? Varför har jag inte gjort något åt det? Likt en spelmissbrukare säger att han/hon kan sluta när hon vill, tyder det på en låg motivation och en olust att komma över smärttröskeln att sätta igång med träningen.

När träningen väl är igång kan man börja fundera på kvalitén på den, är det motion eller träning jag gör? Personligen definierar författaren att träning mår man illa av direkt efteråt och ca 15 minuter framåt. Tycker man det känns skönt direkt efteråt så har det varit motion som utförts. Motionen fem dagar tillika 5 timmar i veckan är betydligt sämre än hårt fysisk träning två dagar tillika 2 timmar i veckan i ren kaloriförbrukning. Dessutom ökar träning också muskelmassan och konditionen mer än vad motion gör.

Anlita gärna en Personlig tränare Stockholm för att nå din optimala fysik. Våra tränare har lång erfarenhet och har ett konkurrenskraftig pris som dessutom är naprapater på naprapat Kungsholmen. Förutom att vi arbetar som tränare och naprapater sysslar vi också med akupunktur Stockholm.

Författaren har varit på flera tillställningar och mött personer som aldrig någonsin skulle ens fundera på att lägga ned några tusenlappar i månaden på träning och hälsa. Samma personer skulle däremot kunna lägga in 100 000 kr för att köpa till sig ett BMI på 20 när dem väl nått en biologisk ålder på över 20 år mer än deras kronologiska ålder.

Rådet i artikeln är att lägg pengar på din hälsa nu så slipper du lägga större pengar på den i framtiden, vi har bara en kropp!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

4 Naturliga sätt att öka din ämnesomsättning
Klart att du kan få långt hår snabbt!
Passar löpband bara för latmaskar?
Kan man göra något åt mörka ringar under ögonen?
Livsviktiga Proteiner