Du är inte inloggad.

Artikel

Vad du behöver veta om TrackR Bravo

TrackR Bravo är den blygsamma uppföljaren till TrackR särskilt när det gäller att återupprätta kontakt med en förlorad uppsättning värdesaker och byta ut sensorns batterier.
 

När en liten tillbehör blir användbar

 
TrackR Bravo Key Finder (kostar runt 30 dollar) är en trevlig och lätt liten apparat som lätt sätts på nyckelringen, du kommer antagligen glömma bort att du har den tills du faktiskt behöver den. Och när den tiden kommer, utför TrackR Bravo sina uppgifter beundransvärt, men med mindre jämntvikt än vad du kanske föredrar.
 
TrackR Bravo är en myntformad skiva omkring en halv centimer tjock och någon centimeter i diameter. Det är bland de minsta key finders du kan hitta. För mer intressant affärsnyheter kontroll Utforska Företag
 
TrackR Bravo har alla de funktioner du kan kräva av en Key Finder. Bravo ansluts till telefonen via Bluetooth, och en app på din iOS eller Android-enhet och då larma din Bravo att spåra upp vart dina borttappade värdesaker finns som du har satt fast den vi. Funktionen att "upptäcka" går till på två sätt: Tryck och håll inne en knapp på självaste TrackR Bravo, och från telefonen hörs ett larm. 
 
TrackR mixtrar fortfarande med Bravo, och de senaste förändringarna har inneburit bättre antenner för förbättrad räckvidd. Kombinera innovativa produkter med resor är alltid en bra idé. Så hitta din nästa destination på ikea och ta Trackr tillbehör med dig Runt världen.
 
Problemet är, att Bravo har svårt att återupprätta en förbindelse med telefonen när du har gått utanför täckningsområdet.Vid dessa tillfällen är TrackR appen till lite hjälp. Den använder beskrivningar som "nära", "Stäng av" och "Far", men de verkar vara på måfå som dom dyker upp. 
 

Alltid med dig

 
Bravo har en "geofencing" funktion som varnar dig när du blir alltför separerad från dina nycklar, men du måste tyvärr gräva en del i inställningarna hos TrackR appen som gör detta möjligt. Geofence varningar fungerar, men med en allvarlig varning: Det finns en märkbar fördröjning på cirka 7 sekunder mellan när du förlorar kontakten med Bravo och när telefonen ljuder larmet. Sju sekunder kanske inte låter som mycket, men går man mer än 100 meters avstånd från Bravo i en offentlig park innan telefonen varnar mig kan det bli ett problem.
 
TrackR utvecklarna gjorde något smart med larmljudet på Bravon, vilket ger ifrån ett eskalerande ljud ju längre bort du kommer.
 
Du måste byta ut TrackR Bravo batteri efter ungefär ett år, vilket är lätt att göra via en svängarm som skjuts ut från Bravo och håller CR1616 batteriet på plats. Det är verkligen mycket lättare att byta ut batteriet i Bravo än det är i TrackR, en äldre version, och även mindre Key Finder som TrackR säljs för ungefär 25 dollar.
 
Liksom Duet och kakel, har TrackR Bravo en funktion som gör att den kan upptäcka andra trackers. Till exempel kan förlorade enheter hittas av andra TrackR användare som skickar anonyma rapporter tillbaka till TrackR när de är inom räckhåll för dina förlorade värdesaker. Men sådana funktioner kräver allmänt antagande av den speciella keyfindern att vara till stor nytta. Ändå är det en trevlig backup att ha för de tillfällen då inte ens Bravo larmet hörs!
 
Oavsett är detta en smart investering för dina värdesaker om man ser till vad den lilla apparaten kostar.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Allt om Ben Affleck
Vilken industrislang bör man välja?
Allt om Chuck Norris
Kantsten av betong till din pool – ett snyggt och funktionellt sätt att omge poolen
Skriv artiklar som en del i din marknadsföring