Du är inte inloggad.

Artikel

Varför Crossfit?

En träningsform som har kommit att bli väldigt populär de senaste åren är crossfit. En helt oupptäckt värld för många medan det för andra idag är vardagsmat. Du har säkert hört talas om det och antingen har du full koll eller så vet du inget alls om vad det är.

Att börja träna crossfit och komma i kontakt med den här träningsformen är inte alls svårt, nästan alla städer i Sverige idag erbjuder någon form av crossfit, i både mindre och större skalor som passar alla. För att komma igång med träningen behöver du inte ha någon erfarenhet eller vara i en viss form för att kunna utöva sporten. Alla som har viljan och träningslusten kan testa på crossfit, kolla hur det ser ut i din stad!

Idag är det väldigt många som ser crossfit mer som en livsstil och ett community än bara vanlig träning. Här får man möjlighet att träna i grupp och tillsammans skapa härlig stämning och peppa varandra. Som träningsmetod följer inte crossfit ett exakt program, vilket för många är det som är kul. Att träna crossfit kan innefatta övningar med hantlar, medicinbollar, skivstång, hopprep, kettlebells eller ringar. På så sätt tränar du hela kroppen, allt från styrka och kondition till smidighet. Testa crossfit för en kul upplevelse! Du kommer se att det är en träning som både är kul och som ger resultat för hela kroppen. Dra ihop ett kompisgäng eller familjen och testa en härlig träningsform tillsammans! Men en varning, träningsformen kan vara så rolig och givande att du blir beroende!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Nu kan du mäta BMI och kroppssammansättning (fettprocent, vätska, muskelmassa och benmassa) hemma
Problem efter ögonlaser
Vad är Grönt te?
Varför ska du börja med balsammetoden?
Vad hände när man tar kreatin?