Du är inte inloggad.

Artikel

Varför fattar inte klädbutikerna att vi ser olika ut?

Vem ser perfekt ut? Och vem bestämmer hur man ska se ut om man ska vara perfekt?  
 
Det finns ingen som är perfekt. Ingen som ser fel ut. Vi är bara olika och är formade utifrån de gener vi har och hur cellerna är uppbyggda. Om vi mår dåligt kanske vi tröstäter. Då går vi upp i vikt. Och då tycks plötsligt kläderna i garderoben ha krympt...
 
Det finns fysiska kläd- och skobutiker som erbjuder ett riktigt bra storlekssortiment med kläder och skor i både små och stora storlekar. Men alltför många butiker verkar satsa största delen på de vanliga "standardstorlekarna". För många av oss innebär detta att inköp av kläder och skor blir till stora och tidskrävande projekt. Att gå in i butik efter butik för att hitta något i sin egen storlek kan vara knäckande för självförtroendet ifall det helt enkelt inte finns något utbud i just den storleken.
 
Som tur är finns det onlinebutiker som har fattat den här problematiken. Det finns otroligt mycket mer att välja mellan, både vad gäller skor och kläder, på nätet. Vissa butiker har nischat in sig på små eller stora storlekar. Eller breda skor. En del riktigt stora nätbutiker erbjuder ett brett storlekssortiment för alla former.
 
Vill du ha tips på nätbutiker som säljer kläder för långa, korta, storvuxna? Titta gärna in här! Eller behöver du skor i små storlekar? Eller skor i stora storlekar? Tänk på att flera butiker har bra villkor med fri frakt och fria returer. Hittar du en butik med attraktiva villkor har du egentligen ingenting att förlora på att handla online. Köp, prova hemma i lugn och ro. Passar inte skorna eller kläderna, returnera dem för byte eller ångra ditt köp. Det går mycket snabbare än att vandra runt i ett tiotal olika butiker på stan!
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Köp nu! - Wera Vivaldi Steel
Köpguide för däck
The King
fashionabla ljusblå balklänningar från smiliving
Varför jag är uppmärksam på med rätt nu