Du är inte inloggad.

Artikel

Vilken handväska ska du välja?

Oavsett hur många handväskor som upptar plats i garderoben vill kvinnan ha fler. En väska är visserligen inte den andra lik men du kan inte ha alla. Denna artikel kommer att ge dig några nyttiga och användbara tips som du kan plocka fram när det är dags att nästa gång införskaffa väskor online eller i butik. 

Det finns en väsentlig skillnad på marknaden när det gäller den kvalitet på skinn som används i tillverkningen av väskor. Somliga är framställda av utmärkt kvalitet som givetvis, som sig bör, är dyrare. För den med en snäv budget är rådet att välja en av medium kvalitet. Var dock noga med och ta till vana att syna dina blivande skinnväskor. Du kan på så sätt se om materialet är av bra standard eller inte. Alla väskor är inte tillverkade av rent läder. Bara genom att känna på materialet kan du märka skillnaden mellan ett riktigt exemplar och en imitation.

Skinnväskor har blivit en mycket viktig accessoar för alla kvinnor. De finns i alla de former och färger för att hjälpa till att passa in i den miljö där du för tillfället befinner dig. Tänk därför på att, i valet av en ny väska, försöka välja en färg som du inte redan har. Alldeles för ofta dras man till samma färgton, favoriten, som du givetvis redan äger.

Väskans storlek är av stor betydelse. Vissa föredrar stora axelväskor och tygkassar medan andra hellre vill ha små kompakta varianter. I stället för att jämföra med andra bör du själv välja den väska som passar bäst för dig och ditt ändamål. Ska den följa med dig till kontoret behövs kanske en lite större handväska med separata fickor för kosmetika o.d.

Kvinnans status och personlighet representeras genom hennes väska. Du bör äga minst två till tre handväskor för kontoret och övriga yrkeslivet. Välj en väska som är stor nog för dig men samtidigt bekväm, men kompromissa aldrig bort kvaliteten. Den ska vara elegant samtidigt som den tål tuffa tag. Disponera separata designerväskor för särskilda events. Om du exempelvis ska gå på date, kan du ta med en liten väska med ljusa färger. Detta kan hjälpa till att yppa din personlighet och stil. 

I valet av ny väska är det alltid viktigt att ta dina kläders färger i beräkning. Försök alltid att välja en handväska som går ihop med din favoritklädsel. Väskan ska ju användas!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför firar vi fars dag?
Ulrika och Christopher Bjercke - Hunkydory
Vinterdäck
Tips på vägen om du ska köpa leksaker på nätet
Farfarströja både för damer och herrar