Du är inte inloggad.

Artikel

Vill du bli rynkfri?

Vi människor har alltid strävat efter sätt att se yngre ut. Från de mytomspunna legenderna om ungdomens källa till oljor under Egypternas tid. Med andra ord har vi alltid letat efter sätt att föryngra vår hud likaväl som andra egenskaper, och det är något helt naturligt. Det finns många sätt att se fräsch och ung ut när man närmar sig medelåldern, och du har säkert läst om klassiska tips som att hålla en god kost, ta hand om huden, undvika överdrivet solande samt en rad andra rekommendationer. Men allt med som tiderna förändras så har också vetenskapen bakom hudvård följt i samma spår – och nu för tiden går det faktiskt att se mycket yngre ut med enkla medel. Vi pratar inte om plastikoperationer eller dyra behandlingsmetoder, vi pratar naturligtvis om en anti-age kräm.

Du har säkerligen hört talas om det tidigare, och under de senaste åren har det sannerligen blivit ett populärt ämne. Många frågar sig dock fortfarande vad egentligen en anti-age kräm är? Svaret på det är inte helt enkelt att ge, men för att försöka inbringa lite klarhet i det hela tar vi en snabb genomgång. Vår hud består utav många olika egenskaper, och allt med som vi blir äldre så försämras dessa egenskaper. Det kan till exempel handla om rynkor, spänstighet samt lyster. Genom att använda en anti-age kräm kan man förhindra att dessa egenskaper försämras, och vissa anti-age krämer stimulerar huden genom att öka blodcirkulationen samt bidra med nyttiga ämnen som huden är beroende utav. Ofta är anti-age krämer fyllda utav nyttiga vitaminer såsom C och D-vitamin, men det innehåller även antioxidanter och en rad andra positiva fördelar för huden.

Det är med andra ord inget hokus pokus bakom att bli rynkfri, utan det är mer vetenskap än något annat ämne inom hudvård. Om man dessutom kombinerar en anti-age kräm med en nattkräm eller en återfuktande kräm så får man ännu bättre resultat, och i kombination med ett sunt leverne och allmänna skötseltips för att bli rynkfri så kan man se rejält mycket yngre ut. Påsar under ögonen försvinner, och djupa rynkor blir mindre framträdande. Sen finns det som tidigare nämnt naturligtvis massvis med skötselråd kring hur man ska ta hand om huden på bästa sätt, som att till exempel undvika rökning eller överdrivet solande som kan skada huden. Att använda solskyddsfaktor när man åker utomlands är därför mycket viktigt, och om man är en rökare men vill behålla sin unga spänsthet i huden så gör man bäst i att sluta.

Att se yngre ut är med andra ord genomförbart, och en anti-age kräm (eller anti-age creme som det också kallas) är det ultimata sättet att uppnå resultat via. Ansiktsmasker och anti-age krämer är alltså någonting alla bör använda, och man kan redan påbörja behandlingar vid 30-års ålder för att skapa bra förutsättningar för framtiden. Så om du inte redan gjort det, börja använd en anti-age kräm för att bli rynkfri – det fungerar, helt enkelt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kiropraktor Uppsala
Akademikliniken Pure Triple Peel
Klippan yllefabrik - Kläppi
Moderna definitioner av stress
Smak på kosttillskott