Du är inte inloggad.

Artikel

Vinterrea 2014 på Spartoo - fler än 30 000 modeller med upp till 60 % rabatt!

Sedan två veckor har vinterns stora rea startat på Spartoo! Vi säljer tusentals artiklar med rabatter som kan gå upp till 60 %. Vi har många modeller av skor, väskor och kläder för herr, dam och barn. Men observera att lagret är begränst och den som väntar för länge riskerar att bli utan!

Du hittar damskor, herrskor och barnskor från mer än 700 olika märken (Converse, Clarks, Geox, Palladium, Timberland, Bensimon…) till oslagbara reapriser. Kommer du att välja de välkända sneakersen från Converse, eller stövletter från Clarks, boots från Timberland eller kanske sandaler från Birkenstock ? Vad som är säkert är att det finns skor för alla smaker viklket betyder att alla kan hitta en passande modell. Om din skogarderob skulle vara överfull men du har inget att ta på dig kan vi föreslå att du kollar in vårt utbud från de stora klädmärkena. Du hittar till exempel fina färgglada klänningar från Desigual, jeans från G-Star och tröjor från märket Morgan. Har du svårt att göra ditt val? Dröj inte för länge bara, vissa modeller tar snabbt slut…

Se upp alla killar och män, vi har inte glömt bort er. Sneakers, loafers, boots, city-skor och tusentals klädesplagg väntar på dig. Shopping online är roligt och lätt!

Två av våra bästsäljande märken:

År 1973 i New Hampshire, USA, uppfinner och skapar familjen Swartz (grundare och nuvarande ägare av varumärket) en ny modell som tillverkas med en helt ny teknik: sulorna sys inte fast utan svetsas. Så var kängan med namn Timberland född. Sedan dröjde det ända fram till 1979 innan den italienske inköparen Giuseppe Veronesi introducerade kängorna på den europeiska marknaden genom att placera ut dem i utvalda butiker i Rom och Milano: Succén var omedelbar. Med sikte på casual- och outdoor-marknaderna fortsätter märket att komma med innovationer, och genom serien Earthkeepers erbjuds den första till 80 % återvinningsbara skon, utan att kvalitets- och autenticitetskraven frångås.

Geox, som grundades under 1990-talet och specialiserade sig på cityskor, är kända för den berömda gummisula som tillåter foten att andas. Denna revolution inom skovärlden har sitt ursprung i gummisulans introduktion på 1940-talet. De var vattentäta men hade sina begränsningar då fötterna inte fick luft. Bakgrunden till Geox-revolutionen: Mario Moretti Polegato fick idén under ett träningspass att perforera sina skor för att evakuera värme och svett. Han tar patent på en sula som kompletteras med ett membran av mikroporöst material. Detta material absorberar svett i form av ånga. Samtidigt är skon vattentät tack vare de mikroskopiska porerna som är mindre än en vattendroppe men större än en vattenångemolekyl.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 700 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: sneaekers,stövlar, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Köp nu! - Wera Vivaldi Steel
Kiel James Patrick
Varför jämföra priser på vuxenleksaker?
Varför Dover Street Market New Los Angeles Store är en spelväxlare
En laddare för flera tillfällen