Du är inte inloggad.

Artikel

Visningsstädning Stockholm

Drott & Company är din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder allt form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors- och byggstädning. Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. Vi vill vara ditt första val av städfirma i Stockholm.

Ett rent och hygieniskt hem är viktigt för att finna sinnesro och för att man ska känna att man trivs i sitt hem, men ibland räcker inte tiden och/eller orken till för att bibehålla en trivsam miljö. Då finns vi. Vi erbjuder städtjänster som förenklar vardagen på alla sätt. Det kanske kan vara att boka en regelbunden hemstädning med tillhörande prisgaranti* eller kanske att få hjälp med en ordentlig storstädning. Regelbunden hemstädning kan vara en av våra mest populära tjänster där du tecknar upp ett hemstädningsabonnemang anpassat efter de behov och önskemål du har. Självklart kan du även baka in andra tjänster så som fönsterputsning på samma gång.

 

Visningsstädning

Är det dags att byta bostad? Att sälja en bostad kan ibland vara mer arbete än man tror. Det är inte bara småsaker som kanske ska rustas upp, det kan även behövas en städning av bostaden för att få den att verkligen skina. Vi på Drott & Company har en specialutformad tjänst för just visningsstädning.

När du nyttjar oss vet du att du kommer kunna känna dig stolt att visa upp ditt hem på samma gång som spekulanter kommer att få se rena och fräscha rum. En anledning till att investera i visningsstädning är att det faktiskt statistiskt sett, brukar betyda att det inbringar ett högre försäljningspris.

Ett välstädat hem blir automatiskt mer attraktivt för intresserade köpare. Den visningsstädning vi erbjuder är mer eller mindre lika omfattande som vår storstädning. Hör gärna av dig så ordnar vi en offert baserad på era önskemål!

Vi hjälper dig!
Få ett så bra pris som möjligt för din bostad – anlita oss till att utföra din visningsstädning!

https://www.drottcompany.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kristallkronor
Hur du enklast hittar en lägenhet
Vad kan jag begära av en städservice i Malmö?
Städning & städtips
Taket är husets viktigaste del!