Du är inte inloggad.

Artikel

Det kan bli en massa träning i trädgården

Sommaren 2020 är det många som stannar hemma. Om du har trädgård kan du ordna med aktiviteter där. Och något som är kul är att det kan bli en massa träning i trädgården. Du kan till exempel välja en gräsklippare som du får skjuta på. Då får du röra på dig mer än om du sitter på en åkgräsklippare.

Andra träningsformer i trädgården

När gräset är klippt finns det fler möjligheter för den som vill komma i form. Du kan till exempel skapa en hinderbana. Perfekt om det finns barn som sitter framför skärmar för mycket. Gör en tävling.

Det gäller att ta sig genom hindren snabbast och utan att något rasar. Barn i olika åldrar kan få olika försprång. Priset kan vara en glass eller kanske någon kul leksak. Det här är träning som också är lek. Och vuxna kan absolut vara med!

Kör aerobics i trädgården

Om du brukar köra träning framför dator med en video som ger instruktioner kan du göra samma sak ute i trädgården. Här kan du också bjuda in fler att vara med. Det är lättare att hålla avstånd ute på en gräsmatta.

Det är bara att köra igång videon och ha kul träning utomhus. Det här blir en annorlunda typ av aktivitet som många kan gilla.

Gunga bort alla kilon!

Glöm inte bort gungorna. Om du har en massiv gungställning eller en stark gunga som hänger i ett träd kan du använda den för att röra på dig mer. Det är bara att gunga loss och ha kul. En trapets kan ge samma effekt och är bra träning för armarna utomhus!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att utföra köksrenoveringar i Stockholm
Lediga lokaler som inte kostar för mycket
Grillar, tillbehör och inspiration
Sveriges bästa kontorsmaterial
Hur du rengör din bärbara dator