Du är inte inloggad.

Artikel

Effektiv annonsering med Google Adwords

Vad är Google adwords
Google adwords är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg som enkelt anpassas till just ditt företags behov. Med Google adwords når du dina kunder vid precis rätt tillfälle. När du skapar en annons eller kampanj visas den för personer som söker efter precis det som ditt företag har att marknadsföra. För att få ut det mesta och det bästa av din kampanj kan du även styra var någonstans din annons ska visas. Det kan till exempel vara så att ditt företag är baserat i Stockholm och att du därför bara vill visa dina annonser för personer som bor i Stockholm. Med Google adwords är det möjligt.

Ta kontroll över dina kostnader
Med Google adwords får du full kontroll över ditt företags annonskostnader. Du bestämmer själv hur mycket annonsen får kosta och betalar bara för den när någon faktiskt klickar på den. På så sätt styr du över din annonseringsbudget på ett helt annat sätt än vad du kan göra när du annonserar i andra medier.

Analysera din annons och gör justeringar
Med Google adwords kan du med ett knapptryck få full insyn i din annons eller kampanj. Du får, genom avancerad statistik, reda på hur det går för din annons. Hur många som har sett den och hur många som har klickat på den. Men du får också veta vilken potential din annons har. Genom att följa tipsen som du får under kampanjens eller annonsens gång för att ge ökad exponering och omvandling blåser du enkelt nytt liv i din annons eller kampanj och kan fortsätta att föra kunder till ditt företag.

Google adwords är din nya helhetslösning
Om du vill lyckas med din onlinemarknadsföring då är Google adwords verktyget för dig och ditt företag. Med Google adwords kraftfulla verktyg får du en bra överblick över hur din annons eller kampanj går men också hur mycket den har kostat hittills och hur mycket av budgeten som är kvar. Google adwords är alltså en reklam- och finansbyrå i ett. Allt presenterat på ett enkelt och pedagogiskt sätt så att alla förstår utan att behöva några djupare kunskaper i SEO och onlinemarknadsföring.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ett enkelt sätt att tjäna pengar på
Välj filmer och serier på nätet
Tidrapportering i app - snabbt och enkelt
Vad är viktigast för att lyckas med sökoptimering?
Publicera rätt på nätet