Du är inte inloggad.

Artikel

Fantastiska fördelar med Grönt te kosttillskott

Grönt te är känt för att öka fettförbränning och förbättra fysisk prestation. Om man tittar på olika topplistor över fettförbrännande kosttillskott är chansen stor att grönt te kommer att vara bland toppresultaten i listan. För att få ut maximalt resultat av grönt te kan du ta tillskottet i kapsel form och få i dig en maximal dos av tillskottet. Det finns mer information tillgänglig på internet om du vill veta mer om vad grönt te är och hur det fungerar. 

 

Detta beror på att grönt te har visat sig öka fettförbränningen och ämnesomsättningen. Grönt te innehåller mindre koffein än kaffe men tillräckligt för att ha en kraftfull effekt utan några negativa biverkningar. Tillskottet innehåller också aminosyran L-Theanin som sa verkat med koffein är känt för att förbättra hjärnans funktion och öka kroppens prestationsförmåga. 

 

Fördelar med antioxidanter

Antioxidanterna i grönt te kan minska risken för olika typer av sjukdomar och öka ditt immunförsvar. Tillskott med 100 % grönt te är väl känt skydda mot virus och infektioner.

 

Grönt te är en utmärkt källa till kraftfulla antioxidanter och flera studier har visat att de som tar tillskott eller regelbundet dricker grönt te är betydligt mindre sannolika att få ett flertal olika sjukdomar.  Det är viktigt att komma ihåg att det kan vara en dålig idé att tillsätta mjölk i ditt te, eftersom det kan minska antioxidantvärde. Grönt te har dessutom en mycket besk smak och det är ofta lättare och mer effektivt att ta ett tillskott med så som grönt te pure naturligt kosttillskott där en kapsel motsvarar näringsvärdet av väldigt många koppar av det drickbara teet.

 

Vetenskapliga studier

Ett flertal studier har bekräftat att koffein har visat sig kunna förbättra fysisk prestation genom att mobilisera fettsyror från fettvävnader och omvandla dem till energi. I två separata studier har koffein visat sig öka fysisk prestation med i genomsnitt 11-12%. 

 

I en studie som genomfördes på 10 friska män, ökade green tea extract energiförbrukningen med 4% . En annan studie visade att fettförbränningen ökade med 17%. Detta tyder på att grönt te kan öka förbränningen av fett och leda till en effektiv viktminskning.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ansiktsbehandling Helsingborg
Historien om en retroklänning
4 enkla sätt att öka förbränningen
Garcinia Cambogia världsledande inom viktminskning
Håravfall och hårtransplantation