Du är inte inloggad.

Artikel

Inreda en ny bostad

Att flytta till ett nytt hem och äntligen få börja inreda kan vara något av det roligaste man kan göra. Man får mäta, fundera, testa och prova sig fram till den lösning som känns allra bäst. Detta är oftast ett angenämt problem.

Ofta har man gamla möbler från sitt tidigare boende, om man flyttar in alla dessa i den nya lägenheten kan det lätt bli att man aldrig tar ut dem igen. Detta gör också att det nya hemmet känns om det gamla, alltså inget att rekommendera.Försök skapa dig en bild av hur du vill att det ska se ut, mixa gamla möbler med nya och byt ut succesivt vartefter. Inred gärna ett rum i taget och lägg allt krut på att just det rummet ska bli bra. Fundera över vilka tapeter som passar i hop med de möbler du väljer.

Att mäta alla ytor gör möblerandet och planerat mycket enklare, då vet du om du får plats med de möbler du har tänkt. Glöm inte databord och skrivbord eller tv-bänk och hallmöbel. Om du förhastar dig kanske du kommer stå med möbler du har betalat mycket pengar för och som du sen inte kommer kunna använda.

Möbler kan ibland vara väldigt dyra men ibland kan man göra stora klipp, håll utkik efter reor hos de närmaste möbelvaruhusen, leta runt på internet efter förmånliga erbjudanden eller hör med vänner och bekanta om de kanske har någon möbel tillövers. Att besöka en loppis eller en secondhand-affär kan även bjuda på positiva överraskningar, kanske är du så pass händig att du kan renovera upp eller måla om någon gammal möbel!?

Fundera över köksinredning, blommor, mattor och mobilt bredband. Det är viktigt att undersöka vilka anslutningsmöjligheter för bredband som är möjliga just i din lägenhet.

Möjligheterna är obegränsade, du kan få ditt drömhem bara du vill, tag det bara lugnt och ta en sak i taget, lycka till!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spartips till när du handlar på nätet
Halloween - varför?
Julklappstips på nätet
Varför är mode så på modet
Dags att förbereda sig för vintern