Du är inte inloggad.

Artikel

Köpa hemsida via webbyrå

Har man precis startat företag eller funderar på att öka sin närvaro på internet via en professionell hemsida finns det mycket att tänka på. Det viktigaste är när du köper webbdesign och digital konst är att veta vad man får.

Några viktiga punkter som bör ställas i ett ingående skede kan då vara:

  1. Responsiv design? Dvs, ser hemsidan lika bra ut i mobiltelefoner? 2014 så sker nästan hälften av alla besök på hemsidan via mobil eller surfplatta, vilket ställer höga krav på tillgängligheten och anpassningsförmågan hos en webbplats.
  2. Sökmotorvänlig? En hemsida bör byggas upp ur ett sökmotorvänligt aspect. Det innebär att den både strategiskt och tekniskt följer de riktlinjer som sökmotorer som google, yahoo och tex bing sätter upp. Det spelar faktiskt ingen roll hur snygg din hemsida är om ingen kan hitta den, eller hur?
  3. Lätt att uppdatera? Vi går mer och mer mot opensourcebaserade lösningar, vilket gör det enkelt för dig som ägare av din nya hemsida att själv uppdatera nyhetsflöde och innehåll. Ställ gärna frågan om hemsidan kommer byggas i något populärt CMS (exempelvis, wordpress, drupal eller jomla)

 

Vid val av webbyrå är det också viktigt att bilda sig en uppfattning av vad de mer har att erbjuda förutom en billig hemsida. Det är lika viktigt att din webbutvecklare kan hjälpa dig med exempelvis sökmotoroptimering och framtida uppdateringar av webbplatsen.

Den tekniska biten med databashantering, mailadministration och hosting kan också vara värdefull att fråga om då det många gånger är billigare att få en helhetsleverantör som hanterar hela er närvaro på internet än att lägga olika tjänster på olika företag med flera olika kontaktpersoner - enkelt ska det vara.

Så när du ska köpa hemsida - gör dig själv en tjänst och välj en webbyrå som istället för att bara ha låga priser även har hög kompetens - Det lönar sig i längden.

 

Tack för läsningen, hoppas det kom till nytta!


Rawdesigns webbyrå erbjuder sådana tjänster. Kontakta oss gärna för en offert, men även om du kanske bara vill ha ett bollplankt för ideér kring marknadsföring och konverteringsoptimering.

 

Rawdesigns - hemsida företag till rätt pris!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Marknadsundersökning och opinionsundersökning
Event verktyg för bra organisation
Din guide till mobilt bredband
Sökoptimering av det bättre
Den digitala världen blir allt större