Du är inte inloggad.

Artikel

Kosmetika online

Hos Kosmetiqa erbjuder ett stort sortiment av smink, kosmetiqa och makeup online. Vår målsättning är att erbjuda välkända märken tillsammans med nyheter på marknaden men till ett lägre pris än våra konkurrenter. Kosmetiqa erbjuder makeup produkter från LÓréal Paris och Maybelline New York.

Kosmetiqas stora nyhet just nu är Eco Tools ekologiska sminkborstar. Eco tools sminkborstar fungerar bra till mineral makeup. Eco Tools sminkborstar består av naturligt material som t.ex. bambu och återvinningsbart Aluminium. Sminkväskan är tillverkad av hampa och bomull. Förpackningen är återvinningsbar. Det är bra att investera i bra kvalitetsborstar för att få en snygg sminkning. En sminkborste med god kvalitet släpper inte hår på samma sätt som en billig borste oftast gör. Om du sköter din sminkborste kan den hålla i flera år, vilket är en bra investering.

Kosmetiqa kommer inom kort att erbjuda lösögonfransar till ett fantastiskt lågt pris. Lösögonfransar gör att du får fylliga och långa snygga ögonfransar.
Kosmetiqa har ett stort sortiment av mascara, läppstift, läppglans, primer, concealer, foundation, rouge, solpuder, ögonskuggor, ögonpennor och sminkborstar. Vi har också mångas favortikräm BB cream.
BB cream är en kräm som jämnar ut din hudton, återfuktar, korrigerar mindre skönhetsfel samt skyddar huden mot solen. BB cream är som en dagkräm med concealer, primer och solskydd. Kosmetiqa kan också rekommendera CC cream. Krämen påminner om BB cream men är något mer täckande.
CC cream kan användas som en färgtäckande primer eller som en lätt täckande foundation.
Kosmetiqa har också mineralpuder för er som hellre väljer detta. Mineralpuder består av naturliga bergsmineraler som smälter in i huden. Vi som arbetar på kosmetiqa har flerårig erfarenhet från skönhetsbranschen.
Kosmetigas blogg ger inspiration kring sminkprodukter och vilka färger som kan passa just dig och framhäver ditt ansikte. Det finns enkla tips på vardagsmakeup och även lite mer tidskrävande festmakeup. Ögonskuggor kan användas för att förstora, förminska, förhöja och förändra dina ögon. Du kan lägga din ögonskugga på flera olika sätt. Kosmetiqas blogg inspirerar dig att använda flera bra tekniker.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kurkumins effekt på hälsan
Hur viktigt är sömn?
Har du ett statisk arbete?
Hur man får i sig tillräckligt med D-vitamin
Tandimplantat