Du är inte inloggad.

Artikel

ScandiCave - Vinkylar och vinskåp

Scandicave finns till för dig som är ute efter hållbara och prisvärda vinkylar och vinskåp. Tekniken för Scandicaves produkter är patenterad och vinskåpen har vidareutvecklats ännu ytterligare för att hela tiden kunna ligga i framkant i utvecklingen och för att vinskåpen som säljs ska hålla den absolut högsta nivån.

Scandicave startade år 1987 när företaget fick agentur för vinskåp som tillverkades av det ledande företaget på marknaden, EuroCave i Frankrike.

ScandiCave har i över 25 år sålt vinskåp och utrustning för vinkällare i Sverige från världens främste producent av vinskåp för lagring och förvaring av vin.

Som företag tillhandahåller ScandiCave högkvalitativa vinskåp från EuroCave. En- och flertemperatursskåp för lagring samt förvaring av rött och vitt vin anpassade för såväl hemmet som för restaurangen, samt även serveringsskåp för restauranger. Mannen som ligger bakom EuroCave hette René Martin som själv sa att när han presenterade den första EuroCave hade han två idéer i åtanke. Den ena var att låta folk som inte har en källare med rätt förhållanden för att vinet ska mogna i och se till att vinet kunde nå den idealiska serveringstemperaturen under optimala förhållanden  kyld eller omvandlas till rumstemperatur utan att skada vinets kvalitet!

Ett av Scandicaves mest sålda produkt och som år 2014 var en bästsäljare är V-Pure-L, M, S Wine Cabinet. Produkten är designad för att ge vinet en mognad. Vinskåpet ger möjlighet för hyllplan eller skjutbara hyllor. Det breda och rena utbudet ger resultatet av lugn och elegant design. EuroCave ville ta fram miljövänliga vinskåp. Med en A+, A eller B-energiförbrukning ger Pure-serien dig skåp som är lättanvända och som du kan lita på!

Förutom ScandiCaves vinskåp och vinkylar erbjuds även en rad olika tillbehör som förvaringshyllor, uppläggningshyllor, utdragbara hyllplan samt olika typer av filter till din kyl eller ditt skåp!

 

Har du några frågor om Scandicave eller vill du veta mer? Besök http://scandicave.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Olika badrum i Stockholm
Hjälp med fönster i Malmö?
Olika byggföretag i Stockholm
Välja rätt tapeter
Låt proffsen ta hand om städningen