Du är inte inloggad.

Artikel

Smart förvaring och flexibla hyllsystem för både inomhus- och utomhusbruk

Förvaring i lager och på verkstäder kan ibland kännas otillräcklig och oöverskådlig. Skapa dig en bättre överblick och skapa ro omkring dig med ett enkelt system och med rätt hyllförvaring. Hyllsystemen skall helst vara enkla att sätta ihop och ta ner så att din förvaring blir så dynamisk som möjligt. Det är lika viktigt att kunna städa upp bland lagervaror och verktyg som att skaffa nya och ge mer plats. De flesta förvaringsutrymmen är belägna i källare eller uthus och kan många gånger vara fuktigt och kallt. Här är det viktigt att skaffa inventarier i rätt material som tål dessa påfrestningar. Stålhyllor i galvaniserat stål passar utmärkt för lager- eller andra förvaringsutrymmen där robusta hyllor behövs. Skaffa stålhyllor i galvaniserat stål för en snygg design och praktisk möbel hos hylllagret.se. En bra stålhylla är dessutom enkel att montera och skall helst kunna monteras utan andra verktyg eller skruvar. På så sätt är de lika enkla att ställa upp som att nedmontera och ta bort. Dessa stålhyllor är i all sin enkelhet lika snygga som praktiska. 

Stålhyllan kan lätt anpassas efter ditt behov och system
För de mindre prylarna och verktygen kan man enkelt komplettera med lådor och boxar som namnges och placeras i logiska strukturer på hyllorna. Går du upp i design och utseende så kan träboxar och trälådor skapa en snygg och elegant kontrast till det annars grå galvaniserade stålverket som utgör ramen. Den rå stålgrå färgen kan också betraktas som neutral och fungerar på så sätt i de flesta utrymmen. Vill du däremot använda en ljus färg för att lätta upp den stålgrå färgen, kan du välja en vitmålad hylla. Vitmålade stålhyllor kan du placera i nästan alla typer av utrymmen och förvaringar. Det bästa med stålhyllor är de system som de lägger upp till du kan lätt bygga dem på höjden eller bredden och välja olika nivåer. Du kan även välja vilket djup som hyllplanen skall ha. Kanske du har en bestämd låda som du gärna vill placera på hyllorna. Ta reda på rätt mått och välj rätt system för just ditt utrymme. Stålhyllan kan lätt bära även tunga verktyg eller maskiner, faktiskt så ger tyngden oftast en mer stabilitet till hyllan. Hyllorna kan stå längs med väggen eller stå i rader med två i bredden, allt efter hur mycket lagerplats som är nödvändigt. 

Kreativ förvaring kan förvandla dina prylar till snygga objekt
Varför inte prova en stålhylla även i andra utrymmen? Kanske du kan ha en i sovrummet som en kompletterande garderob eller i köket för dina örtkryddor eller andra plantor och krukväxter. De är även upplagda att ha på balkongen eller i trädgården med snygga krukor och andra trädgårdsverktyg samlade. Skapa kontraster i ditt hem med olika material. Kanske du har många trämaterial, då kan en stålhylla bryta av och få ett helt eget uttryck i ett sovrum till exempel. Har du en hel hög med stickade tröjor eller andra sweatshirts, då är stålhyllan helt klart lösningen. Här blir både hylla, kläder och placeringen en del av designen. Låt dina kläder ta plats som dekorativa element. Den lätta monteringen utan varken verktyg, skruvar eller bultar gör det enklare än någonsin att installera flera stålhyllor vart än du har behov för mer förvaring. Gillar du industri- looken? Ja, då är dessa stålhyllor lösningen på din förvaring både i uthuset, i trädgården men även i ditt vardagsrum eller i källaren bland sådana prylar som du inte använder dagligen. Varför inte städa upp i ditt uthus en gång för alla och kör en rejäl vårstädning bland dina prylar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Städning Umeå
Luft Vatten Värmepump
Den lättskötta garderobsblomman
Praktiska skolskåp
Lediga lokaler som inte kostar för mycket