Du är inte inloggad.

Artikel

Stora möjligheter för företaget med en mobil växel!

När ni har kommit till den punkt att det är dags att investera i en ny telefonväxel på ert företag bör ni ta en mobil växel i beaktning innan ni tar ett beslut.

Fördelarna med mobil växel gentemot de traditionella fasta telefonväxlarna är många. En fördel som väger ganska tungt bland dagens konkurrensmedvetna företag är möjligheten att kunna minska sina kostnader. En vanlig fast telefonväxel är en väldigt klumpig och kostsam apparat som tar mycket plats, kräver ständiga uppdateringar och ofta kommer med dyra serviceavtal. Med en mobil växel behöver du inte alls tänka på detta då uppgraderingar o.d. sköts av din operatör utan störningar. Du vet också med dig att du alltid har den senast versionen.

Lösningen med en mobil växel tillåter också de anställda att bli betydligt mer flexibla i sitt arbete. Detta är mycket positivt för personalen samtidigt som även detta sparar pengar till företaget. Inte längre krävs platsbundna växeltelefonister, som sitter och väntar på samtal. I stället kan flera i personalen vara inkopplade på telefonslingan, oavsett vilken plats de befinner sig på. Det är också möjligt att på ett enkelt sätt logga in och logga ut ur dessa svarsgrupper samt att hänvisa sig. På ett enkelt sätt kan du ställa in vilket nummer som du vill ska synas när du ringer utgående samtal. Detta baserat på vilka nummer företaget har tagit beslut om som får visas.

Genom att gå över till mobil växel krävs inte heller längre en fast telefon för de som ska ingå i svarsgrupperna. Detta gör också att kostnaden minskar då väldigt många klarar sig på att endast använda sig av sin mobiltelefon i arbetet.

Tekniken går hela tiden framåt och numera finns även möjligheten att sköta sin telefonväxel via en applikation som laddas ner gratis från nätet. Via denna kan man hantera inkommande samtal på ett enkelt sätt och koppla vidare till någon annan inom företaget genom att finna anknytningsnumret till just denna person lagrad i appen. Om alla klienter är upptagna kommer ett kömeddelande fram som sedan upprepas till att samtalet besvaras. Det finns även andra tjänster i applikationen för företagen att välja mellan. Låt operatören skräddarsy en lösning för just er.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Låna pengar snabbt!
Säljtips
Att fakturera som privatperson
Hur fungerar egenanställningsföretag?
Konsten att hitta de billiga lånen