Du är inte inloggad.

Artikel

Takguide.se - Vägen till ett nytt tak

Genom enkla guider, mallar och presentation av produkter visar takguide.se upp sin hemsida. En kreativ webbhjälp för dig som är ute efter ett nytt tak till ditt hus.

Att hitta rätt leverantör, material och plåtprofil är inte det lättaste. Takguide tar dig genom den resan hela vägen fram till rätt återförsäljare som levererar ditt nya tak. Hemleveranser direkt till din adress underlättar vid monteringen. Du behöver inte åka fram och tillbaka till bygghandeln för att hämta saker som saknas.

Takplåt finns i modernt utförande med ett brett utbud av kulörer till alla plåtprofiler, det finns något som passar de flesta. Se bildinspiration på olika kulörer på takguide.

Tips att tänka på vid takbyte.

  • Köp från en pålitlig leverantör.
  • Välj kvalitétsplåt
  • Det billigaste är i takplåtsbranschen oftast det sämsta.
  • Gör jobbet själv så sparar du många tusenlappar.
    Men ta hjälp om det behövs. Ett läckande tak är inte bra.
     

Både företag och privatpersoner är välkomna att besöka takguide för att använda våra tjänster, mallar och offertunderlag. Har du några frågor så har vi kontaktformulär på hemsidan för enkel och snabb kontakt. Öppettider är alla vardagar mellan 07:00 - 16:00. Vi svarar på inom 24 timmar vanligtvis.

Leveranser
Hemleveranser går att ordna via Schenker och DHL. I vissa fall krävs att kunden har lossningsverktyg för att lossa ordern när den kommer. Plåt över 2.4 m är ett sådant exempel då chauffören ej kan lossa en sådan order med vanlig pallyftare. Alternativet är att hämta din order på närmaste terminal där du kan få hjälp med lossning och lastning till en släpvagn. Kranbil är ett annat alternativ som Schenker erbjuder. Plåten lastas då om till en kranbil som kör ut allt till din hemadress.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför är robotgräsklippare så dyra?
Dags att byta kylskåp?
Få hjälp med att hålla dina lokaler rena
Trädfällning - pris eller kvalitet?
Fönsterbyte - Här behöver du en erfaren hantverkare