Du är inte inloggad.

Artikel

Telisol - Föregångare inom telekomlösningar

Telisol kan kortfattat beskrivas som en föregångare inom telekombranschen och levererar smarta helhetslösningar inom allt som berör IT och Telekom. Företaget är experter på att ta fram avtal utifrån kundens önskemål samt att såväl leverera som programmera växlar. Den kunniga personalen på Telisol känner till alla aktiva abonnemang som erbjuds på marknaden och erbjuder högklassig kundbetjäning oavsett om mötet sker ansikte mot ansikte eller över telefon. Konkurrensen inom branschen är hård, men bolagets ambition är att kunna leverera flexibla och bättre telekomlösningar till olika företag.

Unika växelanknytningar för olika företag

Telisol är i dagsläget ett av de största företagen i Sverige som erbjuder såväl administration som service och vård av individuella växelanknytningar för företag. Med målsättning att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder bygger de upp ett nära förhållande med alla sina kunder. Dagligen ser den certifierade personalen till att integrationen mellan kundernas internet, telefoni och övriga IT-system fungerar felfritt.

Till de populäraste tjänsterna och produkterna som erbjuds räknas avtalseffektivisering, växellösningar, telefoniaccesser och finansiering. När ett avtal gjorts med ett företag sköter de även med största noggrannhet om hårdvaran, ger snabb service och ger råd så fort någon fråga uppkommer. Ansvar, handlingskraft och passion är de faktorer i arbetet som Telisol värderar högst, vilket resulterat i en ytterst nöjd kundkrets.

När ett företag använder sig av Telisols tjänster lovar de att utvecklingen av verksamheten kommer stödjas via växel och telefoni. Kvaliteten och funktionen av såväl produkterna som tjänsterna är framtagna efter personliga önskemål med fokus på att kunna garantera en framtidssäkerhet. Trots den höga kvalitén är priserna förmånliga och konkurrenskraftiga i jämförelse med liknande tjänster som finns tillgängliga.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Förbättra dina kunskaper med hjälp av yrkesutbildning
Vuxenutbildning för alla!
Att välja rätt undersköterskeutbildning
Marknadsundersökningskonsult Stockholm
Folkbildning