Du är inte inloggad.

Artikel

Tips för flyttstädning Göteborg

Flyttstädning Göteborg: Hos oss på Direktflytt ansvarar vi för att din bostad lämnas ren och fräsch till den som ska flytta in och att den personen är nöjd med städningen. Flyttstädning för privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man har fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdrag. Hos oss lämnar vi garanti på alla våra flyttstädningar ifall eventuella klagomål skulle uppstå vid besiktningen som måste åtgärdas.

 

För att flytten ska bli så enkel som möjlig för dig är det viktigt att du har packat allting rätt. Vi har några enkla tips som kan vara bra att följa:

  • Alla dina flyttlådor bör vara försedda med handtag för att vara så stabila som möjligt.
  • Packa allt innehåll tätt för att undvika att lösa saker ska åka runt i kartongen.
  • Tänk på att packa max 25 kg i varje kartong och varva gärna mjuka saker med hårda, för att minska risken för att något ska råka gå sönder.
  • Använd tidningspapper, små handdukar eller liknande saker för att skydda allting i kartongerna.
  • Glöm inte bort att alla skåp i huset eller i lägenheten ska vara helt tömda och att lösa hyllplan som riskerar att falla ut ska tas bort.

 

Om du väljer att anlita oss på Direktflytt kommer följande att ingå i den flyttstädningen vi utför:

 

Kök – rengöring av spis, kokplattor, kyl/frys (invändigt och utvändigt), spisfläkt, kåpa, filter, diskbänk, skåp och väggar. Avtorkning av skåp, kakel, vask och golv. Fönsterputsning samt rengöring av snickerier och element. Vi våttorkar golven, rengör väggar och tak från eventuellt damm samt torkar av eluttag och strömbrytare.

Toalett/Badrum – Rengöring av toalettstol, tvättställ, rör, badkar, kakelväggar samt rensning av golvbrunn.

Vardagsrum/Hall/Sovrum – Fönsterputsning, rengöring av snickerier, element, innerdörrar, skåp, garderober, eluttag, strömbrytare, väggar samt våttorkning av golv.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

ScandiCave - Vinkylar och vinskåp
Vad innebär en dränering?
Fina och praktiska grindar för alla typer av hus
Få städhjälp av ungdomar i Kalmar
Bra belysning till hemmets alla rum