Du är inte inloggad.

Artikel

Underbart att byta ringar och förlovas

Det är underbart att bestämma sig för att banden ska knytas. Känslan att skaffa förlovningsringar är något alldeles unikt. Tillsammans väljer ni ringar som känns rätt och så kan ni sätta på dessa under en mysig middag eller vid annat tillfälle.

Om du vill överraska

Om du vill köpa förlovningsring till den du ska fria till måste du förstås undersöka några saker. Det är viktigt att veta hur stor ringen ska vara. Men oroa dig inte för att det blir fel. Det går alltid att byta om det behövs.

Du kan också ta reda på storlek genom att kolla en annan ring som din partner bär. När den är av kan du trä den på ett stearinljus och så har du storleken!

En särskild stund

När det ska frias med förlovningsring kan det vara fint att göra något särskilt av det hela. Se till att ni har gott om tid. Kanske är det bäst att utföra förlovningen under helgen. Något att tänka på är att det kan vara trevligt med gäster.

En del tycker att det är fint att utföra själva frieriet med gäster på plats medan andra vill ha denna del privat. Om du ska överraska med gäster efter förlovningen är det smart att tala om för dem att inte skvallra.

När förlovningsringarna sitter på fingrar är det bara att öppna ytterdörren och där står catering och alla de bästa vännerna! Det blir verkligen något underbart som ni kommer att ha som ett vackert minne för livet. Glöm inte bort att ta bilder så att ni kan gå tillbaka i tanken då det behövs mer energi!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Din guide till val av cykelkorg
Svenska Polis Filmer
Rubiks Kub - fortfarande populär
Vinsats – det enkla sättet att göra ditt eget vin
Eldrivet för både vuxna och barn