Du är inte inloggad.

Artikel

Att bleka tänderna hemma

Tandblekning är egentligen ingenting nytt, människor har länge velat ha vitare tänder och behandlingar har funnits tillgängliga hos tandläkaren sedan 1960-talet. Att gå till tandläkaren för att bleka tänderna har dock alltid inneburit en avsevärd kostnad och därför har många struntat i detta trots att de känner sig missnöjda med tändernas färg eller vill få bort fula fläckar. Men numera kan vem som helst bleka tänderna hemma för bara några hundralappar. Du kan köpa ett komplett tandblekningskit med tandblekningsskenor, tandblekningsmedel och fullständiga instruktioner för blekningen. Till exempel på tandblekningskit.se hittar du sådana färdiga paket från ledande aktörer inom tandblekningsindustrin såsom Dentway, BeConfident och Simple Smile. Pålitliga och välrenommerade produkter som har används av tusentals nöjda kunder. Du kan läsa mer om det hos Tandblekningsbutik.se.

Är det säkert att bleka tänderna hemma?

Det här är en vanligt förekommande fråga och den är förståelig, det kan självklart kännas lite osäkert när man ska bleka tänderna hemma utan ”professionell hjälp” till sitt förfogande. Men du kan vara helt lugn. Idag är det hundra procent säkert att bleka tänderna hemma. Tandblekningsmedlet får numera inte innehålla några som helst skadliga kemiska substanser. Följer du bara instruktionerna noggrant så kan du vara helt säker och se fram emot ett tillfredställande resultat. Välj en pålitlig leverantör, som någon av de vi nämnde ovan, så får du både ett förmånligt pris och noggrant testade produkter som är utvecklade i samarbete med legitimerade tandläkare.

Räcker det med en enda behandling?

Faktum är att dina tänder alltid kommer att vara vitare än innan du genomförde din tandblekning. Men för ett optimalt resultat bör du upprepa behandlingen efter 6-12 månaders tid. Du får då skinande vita tänder och det där vackra, bländade leende som vi alla drömmer om. Du kommer att känna dig säkrare i sociala sammanhang och få ett bättre självförtroende. Så tveka inte om du har missfärgningar eller irriterande fläckar på tänderna som du vill bli av med. Hjälpen är nära och det är både billigt och säkert. Följ instruktionerna och du kommer att bli mer än nöjd med resultatet under många månader framöver! 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Shoppa apoteksvaror på nätet
Vita tänder
Vad utmärker ett LCHF bröd?
Att gå ner i vikt är ingen sak
Optiker Vasastan