Du är inte inloggad.

Artikel

Behandlingshem för dig i Göteborg

Det finns många olika typer av behandlingshem, lika många som det finns anledningar till att man är på ett behandlingshem. Det är vanligast att man är på ett behandlingshem för någon typ av social problematik, detta kan vara ett drogmissbruk eller alkoholberoende, men det behöver inte alls vara någonting som man utsätter kroppen för, det kan lika gärna vara ett spelberoende. Det finns även de som är för unga för att åka in i fängelse som hamnar på behandlingshem. Det kan även vara ungdomar som lever under dåliga familjeförhållanden som hamnar hos oss i Göteborg.

På vårt behandlingshem i Göteborg blir alla som kommer hit bemötta som individer av vår oerhört kunniga personal. Alla människor har olika behov och behöver därför olika vårdplaner, detta vet vi om, därför gör vi vårt bästa för att var och en ska få rätt vård. Även tidsplaner ser väldigt olika ut, och ingen ska behöva åka från ett behandlingshem i Göteborg innan denne är redo, man får dock inte heller bli för hemmastadd, faktum är att man måste ta sig ut från behandlingshemmet i precis rätt tillfälle för att inte få ett återfall.

Stannar man för länge på ett behandlingshem så finns risken att man får ett återfall när man kommer ut i den riktiga världen, detta är på grund av att man förlorar tryggheten och stödet man hade på behandlingshemmet, detta vet vi. Om du vill läsa mer om vårt behandlingshem så går du in på www.behandlingshemgöteborg.nu, där står det mesta du kan tänkas fundera över.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Flyttstädning Umeå
Fönsterbyte - Här behöver du en erfaren hantverkare
Min LED lampa har dåligt ljus!
Köksrenovering Stockholm
Badrumsrenovering Segeltorp