Du är inte inloggad.

Artikel

Bygg ditt eget arbetsbord med hjälp av pallben

I verkstaden eller på lagerplatsen blir det enkelt rörigt och stökigt, därför är det bra att få ordning och strukturera upp så att var sak har sin plats. Här skulle det kanske vara bra att ha ett smidigt och flyttbart arbetsbord? Det fixar du enkelt med hjälp av pallben som enkelt kläms fast på en europapall. Arbetsbordet går sedan enkelt att flytta med en truck. Perfekt produkt att ha i verkstaden för att bygga tillfälliga arbetsstationer. Du kan även sätta hjul på pallbenen så har du helt plötsligt en minst lika smidig mobil verktygsvagn som du dessutom även kan utrusta med en praktisk underhylla. Viktigt är dock att se till så att pallen är hel så att inga missöden sker... Men så länge pallen är hel och fin kan du lasta arbetsbordet upp till 1000 kg utan problem (om du fördelar lasten jämt)! Du kan använda det både ute och inne och tack vare sin lätta vikt är det enkelt att lyfta (eller rulla) dit du behöver det.

Pallbenen finns i standardhöjderna 850, 730 och 580 mm, måtten inkluderar pallen. De är tillverkade i Sverige av förzinkat stålrör och är mycket enkla att montera.

Så här monterar du bordet:
Du behöver ett par pallben och en eurpall. Kläm fast benen på pallen och så är det klart! Kan det bli enklare än så? Komplettera med en underhylla och hjul så har du ett mobilt arbetsbord som du enkelt kan rulla dit du behöver det. När du sedan inte behöver det så är det lika enkelt att montera ner och det tar dessutom väldigt lite plats omonterat.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kan man köpa cigarrer på nätet?
Att skapa ett järnvägsprojekt är enklare än någonsin
Farliga med nödvändiga höghöjdsarbeten
6 tips om hur du vårdar din bil
Du har väl inte glömt kontrollera mönsterdjupet på dina sommardäck?