Du är inte inloggad.

Artikel

Direktgrossisten.se

Direktgrossisten.se lanserades under hösten 2012. Grundidén är att vara nischad och att erbjuda väldigt få produkter till fantastiskt låga priser, idag erbjuder vi städmaterial och städutrustning såsom mikrofibermoppar och mikrofiberdukar. Städmaterialet köps in direkt från fabrik i lågkostnadsländer och lagerhålls i Sverige. Distribution sker kostnadsfritt inom Sverige. Direktgrossisten.se är en försäljningskanal riktad främst till städbolag. Upplägget är byggt kring enkelhet, prispress och volym. Alla ska kunna komma åt bra produkter till låga priser utan att själva behöva hantera leverantörer och agenter i lågkostnadsländer. Vår verksamhet fokuserar på den hanteringen så att du slipper.

Niclas Bengtson är en av huvudpersonerna bakom Direktgrossisten.se. Niclas har varit verksam i städbranschen i 15 år, bl.a. som VD för Rengörare Näslund AB, och vet hur viktigt bra städmaterial är. – ”Kvalitet finns inte bara i produkterna utan även i möjligheten att kunna köpa många fler av t.ex. mikrofibermoppar. På så vis kan mopparna bytas ut oftare vid användning och ge ett bättre resultat, ökad effektivitet och ökad lönsamhet.” säger Niclas.

Direktgrossisten.se lanserades med städmaterial och städutrustning såsom mikrofibermoppar och mikrofiberdukar som första kategori. Fler kategorier inom andra områden kommer att läggas till över tiden. Konceptet bygger på inköp och försäljning i större volymer.

Direktgrossisten.se kommer att byggas ut med en mängd olika produkter som passar in i konceptet.Vill du se någon särskild produkt kan du skicka en förfrågan till info@direktgrossisten.se.

Produktinformation för mikrofibermopp med öglor: Mikrofibermoppar utvecklade för städning främst i kontors- och skolmiljö. Låg friktion och utmärkt absorptionsförmåga är utmärkande. Öglorna underlättar åtkomst längst golvlister, bordsben och hörn. Mikrofibermopparna är anpassade för att passa de flesta kardborrstativ. Levereras i 10-pack.

Produktinformation för mikrofiberdukar: Mikrofiberdukarna används främst torra eller fuktade men kan även användas våta. Mikrofibrerna ger statisk laddning till dukarna och drar till sig damm och smuts. Mikrofiberdukarna är stickade vilket ger struktur för ytterligare absorptionsförmåga. Mikrofiberdukarna är av högsta kvalitet och luddar inte av sig. Levereras i 20-pack.

Produktinformation för fönsterdukar: Fönsterduken är vävd för att ge bättre putsegenskaper. Mikrofiberdukarna är av högsta kvalitet och luddar inte av sig. Levereras i 20-pack.

Produktinformation för Heavy Duty: Mikrofibermoppar utvecklade för städning i hårt smutsade miljöer såsom trapphus och entréer. Öglorna på mikrofibermopparnas undersida samlar upp grus och andra större partiklar. Mikrofibermopparna är anpassad för att passa de flesta kardborrstativ.

www.direktgrossisten.se

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Älskade friggebod
Pris för elinstallation
Flyttstädning Umeå
Ett Rent Hem - Städfirma i Stockholm
Svensk hållbart byggande