Du är inte inloggad.

Artikel

Green Coffee extrakt för viktnedgång

Grönt kaffe är ett naturligt tillskott för viktnedgång. Det finns flera fördelar med detta tillskott och denna artikel kommer granska dessa och om det är säkert att ta denna typ av kostillskott.

 

Fungerar Green Coffee?

Flertal studier har genomförts på denna tillskott av gröna kaffebönor. Under 2012 studie visade forskning att testpersoner förlorade i snitt 4 kilo under sex veckor jämfört med en placebogrupp. Studien har bidragit till at detta tillskott snabbt ökat i popularitet.  En oberoende analys av tre randomiserade kliniska prövningar fann att hos 142 testpersoner hade grönt kaffeextrakt en betydanda påverkan på kroppens fettförbränning.

 

Är det säkert att ta detta tillskott?

Detta är ett helt naturligt tillskott utan några kända biverkningar. Tillskottet har visat sig kunna öka kroppens  förmåga att bränna fett och hjälpa till att öka omsättningen av kolhydrater helt naturligt och inga kända biverkningar har observerats. Gravida och ammande kvinnor bör inte ta detta tillskott för viktminkning.

 

Koncentrerade doser av koffein kan orsaka huvudvärk och öka energinivåerna så det är viktigt att observera hur just din kropp reagerar på ett kosttillskott så som grönt kaffe för ökad viktnedgång. Dessutom, med hjälp av ett koffeinbaserat viktminsknings tillskott får du mer ork och energi att träna och kan i och med detta ytterligare öka din viktminskning då du orkar träna och prestera ännu mer.

 

Slutligen kan koffeinbaserade kosttillskott kombineras effektivt tillsammans med andra kosttillskott. Till exempel kan ta green coffee pure rent tillskott med ett annan tillskott eller detoxprodukt för att maximera resultaten och få ut maximalt av din viktnedgång. Grönt kaffe kan kombineras med Digestive Science som är en detoxkur på 10 dagar som tas innan du börjar med din viktminskningskur

 

Det är rekommenderat att kombinera intaget av green coffee med regelbunden träning och motion.  Det finns inget som ett bra träningspass för att bränna bort fett! Kombinera därför en hälsosam kost och regelbunden motion med detta högintensiva kosttillskott för viktminskning för att nå optimala resultat.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Moderna definitioner av stress
Syntest av barn
Klart att du kan få långt hår snabbt!
Kosmetika online
Köpa hudkrämer online – varför ska man göra det?