Du är inte inloggad.

Artikel

Köp rätt belysning till ditt kök

När man bygger om sitt kök, eller om man bygger helt nytt för den delen, så finns det ett antal saker man skall försöka tänka på redan från början. Dels så skall man välja det material som man vill att köksbänkar, köksluckor och diskho skall ha men man skall även tänka till på detaljer såsom vilka handtag till köksluckor man skall välja. En annan mycket viktig del är att man väljer att sätta in rätt belysning i sitt kök. Det gäller inte bara den belysning man skall ha i taket eller över den eventuella plats där man skall sitta, man skall också få med belysningen som skall vara under skåpen, de som lyser upp de platser man arbetar på i köket.

Idag är det vanligast att man väljer att sätta in LED-Lampor i köket, fördelarna med LED-lampor i köket är dels att dom håller väldigt länge, de flesta LED-lampor har en brinntid på upp mot 50 000 timmar. Jämför du detta med en traditionell glödlampa som har en brinntid på cirka 2 000 timmar. Utöver den ekonomiska fördelen man får genom dess livslängd så får du också ett betydligt bättre, starkare och klarare ljus som dessutom sparar den vanliga elförbrukningen med upp till 95% jämför med en glödlampa.

Så gör det rätta valet och sätt in LED-Lampor i köket om du ändå skall göra om hemma. Välj det med samma omsorg som du väljer dina kökshandtag och köksknoppar, det kommer du vinna på i längden!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fantastiska tips till dig som ska flytta!
Hitta rätt grill för dig
Kristallkronan: en möbel för alla
Renovera trappa Stockholm
Skåphandtag - en viktig del av köksinredningen