Du är inte inloggad.

Artikel

Londons fantastiska nattliv

När man åker till London så möts man av alla olika typer av människor. Det härliga är att det inte bara är en speciell typ som bor där utan det är väldigt uppblandat. Detta leder till en härlig mångfald i kulturen och nattlivet. På London Night Guide kan du hitta det stället som passar just dig perfekt.

Hur funkar det då att gå ut på en nattklubb i London? Är det som här hemma i Sverige eller vad behöver man tänka på? Dessa frågor är en självklarhet att ställa sig på förhand, speciellt ifall man är lite ovan att resa och framför allt festa utomlands.

Klubbarna i London är väldigt internationella och liknar därför vad man kan förvänta sig av nattliv även i Sverige. Tänk dock på att de ofta kräver en vårdad klädsel för att få komma in. Slipstvång som det ofta var förr på Londons klubbar är borttaget på de allra flesta ställen, men man ska ändå vara proper. Ytterligare ett tips är att skriva upp sig på listor innan. Ifall man står med på listan så slipper man ofta stå i en lika lång kö, samt att man vet att man får komma in. På grund av att det är så populärt att ta del av Londons nattliv kan det snabbt bli fullt på de populära ställena.

Öppettiderna varierar såklart som på alla ställen, men oftast är det mellan 23:00 och 03:00 som det är som mest drag på nästan alla klubbar i London. Undrar du när en speciell klubb är öppen kan använda dig av nattklubbsguiden. Ett tips ifall man har bestämt sig att gå på en speciell klubb är att komma dit lite innan det öppnar, då slipper man långa köer samt är säker på att komma in.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sevärdheter i London
Tips för dig som letar hotell i Sundsvall
Härliga spa-upplevelser i lyxiga Thailand
Vilken dag du köper flygbiljetter kan spara dig pengar
En komplett resguide till Köpenhamn